Helg !!!

Nu är det äntligen helg och man ska umgås med min underbara kille Mats hela helgen. Det ska bli så skönt att kunna sova ut lite men men så kan de vara. Är det fredag är man extra trött efter en jobbvecka.



Jag och min underbara älskling Mats. Älskar dig så in i bomben❤❤💋💋


















Lunchrast !!!

Har nu lunchrast på jobbet och har precis ätit en låda med potatis, lax, grönsaker och sås. Supergott. Snart ska man ta en cigg och sedan börja jobba igen. 

Trött !!!

Jaha då är det dags för arbete igen men man är trött efter en svår natt då man inte somnade förrän runt 1 tiden och gick upp halv sju nu på morgonen men men jag jobbar ju inte länge idag och kan gå till sängs lite när jag kommer hem. Igår gick det även rätt bra på bowlingen också. 517 poäng på 4 serier. Bra det.

Och så när man tittar på golvet framför brevinkastet hittade jag det armband min syrra gjort till mig. Blev väldigt fint. Så nu har man det på sig.


Bowlingdags !!!

Nu ska man snart iväg på bowlingträning och det ska bli såå kul. Hoppas det går bra idag. Kommer ut med det efteråt

Annars idag har man städat lägenheten, lagat mat och spelat både The Witcher 3 på ps4 och The lord of The rings online. Båda är urgrymma spel. Men jag måste säga att Geralt of Rivia är superhet. Tycker jag i alla fall.


Geralt of Rivia ❤❤

På jobbet !!!

Nu sitter man på jobbet och ska snart in och jobba igen efter en liten lunchrast. På lunchen drack man lite cola och satt och läste ur boken Korståg av Robyn Young. Helt fantastisk bokserie för dem som gillar historia. Korståg är dock del två. Brödraskapet är den första i serien. Och den var så bra att jag inte kunde lägga ner den många gånger. Så nu har man kommit en bit i historien om Will Campell och alla de andra tempelriddarna. En helt underbar bok. Kan verkligen rekommendera den. Har även skrivit till författaren och berömt henne för en bra bok. Får se om hon svarar mig på det.

Förlängning på jobbet!!

Yes idag har man haft möte på jobbet och fick veta att man fick ytterligare förlängning. Det känns så himla skönt. Nu börjar det gå åt rätt håll här. Ska även jobba imorgon, på min lediga dag men får fredag ledigt istället. Men gött i alla fall. Hoppas bara att jag får spela lite uppe hos syrran idag. Eftersom jag inte kan göra det imorgon. 

Grattis Mamsen !!

Nu sitter man i bilen på väg hem efter ha firat mamsen på hennes 49 års dag. Av mig, syrran och min älskling Mats fick hon ett pussel med en amerikansk bil på. Det tyckte hon om, nu har hon något att göra under kvällarna när pappa jobbar. 

Vad mer har hänt? Jo jul. Det var en helt okej jul och man fick det man önska sig. Av älsklingen fick jag säsong 4 av Games of thrones och ett presentkort på Gamestop. Av mamma och pappa fick man pengar. Så det har varit okej förutom vädret, ingen snö.

RSS 2.0