Inne i stan !!

Nu är man inne i stan igen. Har varit på möte och träffat min nya kontaktperson Fanny. Det var roligt att träffa henne nu faktiskt. Just nu står jag dock och väntar på Camilla som ska komma när som helst nu. Jag börjar bli lite hungrig så hon får skynda sig hit. Kan ju inte vänta på henne i all evighet.


Sitter hos Johan !!

Nu sitter man hos Johan och väntar på att hans bror ska komma med hans Playstation-kontroll. Jag vill att han kommer nu så jag kan spela på hans Playstation 3. Idag har jag också investerat i en klänning från Lindex, leggins från Gina tricot och ett par snygga skor från Din Sko. Har lagt undan ett par där som jag ska köpa på fredag.


Träffa Camilla !!

Det blev inte att jag träffade Camilla igår men ska träffa henne idag istället. Vi ska ses utanför Rådhuset (ett cafe i Skövde) och prata och lite sådant. Vi får väl se vad jag säger om jobberbjudandet hon har. Det var nästan likt det jag blivit erbjuden förut. Vi tog det på telefonen igår. Och jag vet inte hur jag ska bestämma mig om det. Jag får se om jag har råd och sådana saker innan jag bestämmer mig. Jag tror också att jag åker till Tibro idag efter detta. Till en kompis vid namn Johan. Han är ungefär som jag. Lika tokig i tvspel, lika i personligheten. Vem vet vi kanske blir tillsammans en dag.


In till stan !!

Snart ska man in till stan med mamma och handla. Efter det ska jag ner till centrum och träffa Camilla. Det ska bli roligt och se om hennes jobberbjudande är samma som jag har tackat nej till förut eller inte. Vi får se vad det är först innan jag bestämmer mig om jag ska ta det eller inte.


Snart åka till stan !!

Ja nu ska man snart in till lilla Skövde och lämna av Elin. Hon var tvungen att åka hem eftersom hon ska hjälpa till att städa i stallet, så vad gör man åt det. Det finns mycket att göra om man har häst så det tar upp mycket av tiden. Vi kanske går lite på stan innan hon åker men det är inte säkert. Vi får se hur det blir. När jag kommer hem blir det att klippa gräset.


På väg hem !!

Sitter på tåget hem från GBG och det har varit en roligt dag tillsammans med Elin och Patrik. Jag har inte köpt mycket dock bara en ny bh på Kapphal.


Sitter på tåget !!

Nu sitter man på tåget till Göteborg tillsammans med min kompis Elin. Det ska bli kul att komma ifrån Skövde en stund och bara umgås med en kompis. Vi har precis lämnat Falköping som hade skitväder, vilket menas med ösregn. Hoppas det är bättre väder i GBG.


God natt !!

Nu blir det sängen, är ganska trött efter allt arbete idag men vem är inte det. Det är gött att man har semester snart så man får sova längre på dagarna men jag kommer att sakna alla djuren på jobbet det är ett som är säkert. Man blir så himla fäst vid dem när man jobbar med dem nästan alla dagar i veckan. Det är alltid ledsamt när dem försvinner men det är så det är. De ska ju säljas någon gång men det är ändå svårt.


Jobbat, sett film och sytt !!

När man kom hem gick man direkt och bytte om för att ta hand om veden lite. Jag fick in 5-6 skottkärror med ved idag. Sedan gick jag upp och bytte till mjukisbyxor och linne, åt en bit mat och sedan blev det att ta lugnt framför datorn med en film eller två snarare. Efter filmen satte jag mig och spela lite på mitt Nitendo och nu sitter man och syr men ska snart lägga ner den och gå till sängs.


Vad ska man göra??

Vad ska man hitta på nu till helgen då mamma och Lars åker till Båstad och firar mammas mosters födelsedag? Jag vet inte. Kan ju kanske fråga min kompis i Tibro och höra vad han ska göra i helgen. Jag vet inte om han vill men jag får väl hoppas det. Man kan ju alltid höra efter.


Till Maxi och handla !!

Nu sitter jag på bussen upp till Maxi. Där ska jag handla lite innan jobbet sedan är det bara och vänta tills klockan blir 09:00 så man kan börja jobba.


Hemåt !!

Är på väg hemåt och Sen ska man hålla på med veden en stund innan jag ska gå in och titta på Bachelor Pad. Måste se vad som händer när Jake åker ut. Man fick se imorse att programledaren sa Kaseys namn sedan var det slut och jag vill veta vad som händer.


Sista veckan !!

Nu ska man iväg och jobba igen men det är gött att det är sista veckan innan man har semester. Hoppas denna veckan går fort sedan kan de tre veckorna jag har semester gå långsamt. Det hoppas jag i alla fall.


På väg hem från Skultorp !!

Nu är man på väg hem från min kusin i Skultorp. Vi har varit där och ätit lite pizza. Det var gott. Väl hemma ska jag fortsätta att sy en stund och sedan blir det sängen.


Tittar på film !!

Just nu sitter man och tittar på film, en av Barbiefilmerna. Jag har alltid tyckt om dessa filmer även om det kan vara lite barnsligt i andras ögon. Det är lite tråkigt också att sitta hemma ensam men vad gör man när ens mamma inte vill ha med dig någon stans. Jag får aldrig hänga med någonstans och så tror dem att man ska hjälpa till hemma. Man vill ju inte direkt göra det eftersom man inte får något tillbaka för det, inte ens ett tack.


Fredag !!

Nu är det äntligen fredag och det är skönt att få kunna sova ut imorgon. Det har varit en jobbig vecka. Det är också skönt att jag har bara en vecka kvar sedan innan man har tre veckors semester. Ska bli skönt att vila upp sig och vara pigg igen sedan när man börjar jobba igen.


Hem och städa !!

Nu ska man hemåt och direkt gå på och städa badrummet tills det skiner. Ja det kanske inte kommer skina men det kommer vara rent och snyggt igen. Det ska bli roligt och se vad mamma och Lars tycker om det sedan. Har egentligen ingen lust eller ork men har man lovat så har man...! Efter städningen blir det nog att sätta sig och läsa en stund. Läste ut en bok igår som jag kan rekommendera till alla som älskar historia, kärlek och drama. En av de bästa böcker jag läst och den heter Återkomsten av Tamara McKinley. Jättebra bok, kunde inte lägga ner den. Värd att läsa. Nu läser jag en annan som verkar bra.


God morgon !!

Nu är det tisdag och man är trött som bare den. Har inte sovit så bra i natt igen. Det är jobbigt när man vaknar mitt i nätterna och inte kan somna om på ett tag. Imorse såg jag lite på Bachelor Pad och jag har helt fallit för Dave. Han är himla snygg.


Hem !!

Nu ska man hemåt och ta hand om veden en stund och sedan blir det en dusch. Jag vill egentligen inte hålla på med veden men har man lovat att hjälpa till så har man. Men det blir inte länge idag, en halvtimme kanske men inte mer eftersom jag är så trött att jag tror jag kan somna när som helst.


Jobba !!

Nu är man på väg till jobbet igen. Varför ska helgerna gå så fort för? Jag vill bara gå och lägga mig igen men det kan jag inte. Men tur är att men har semester i tre veckor snart. Har bara denna veckan och nästa vecka kvar innan jag börjar min semester.


God natt !!

God natt alla där ute nu blir det sängen för min del. Kan snart inte hålla ögonen öppna så då ska man gå till sängs och inte dricka massa energidrycker och sådant. Jag fattar inte hur vissa människor klara att sitta uppe i flera dygn, det skulle jag aldrig klara. Jag är trött fan hela tiden så jag skulle aldrig kunna vara uppe så himla länge. Jaja så kan det vara för vissa. Ha en fortsatt trevlig natt så hörs vi imorgon igen..


Sitter och syr !!

Nu sitter man och syr på korsstygnsarbetet. Har gjort lite över halva nu. Det syns mer och mer vad det ska vara. Är helnöjd med det. Eller vad säger ni...


På kalas hos mormor !!

Idag ska man till mormor och fira hennes födelsedag. Det ska bli kul men först ska vi till optikern för min styvpappa Lars ska på synundersökning efter att hans nya glasögon blev fel styrka på. Direkt efter ska vi till mormor. Själv ska jag titta på bågar och se om jag kan hitta några bra. De nya jag hade gick mitt i tur när jag skulle putsa den. Det är inte meningen att de ska gå sönder när man putsar dem.


Äntligen funkar det igen !!

Nu funkar äntligen appen igen. Har varit problem med den ett tag nu. Det har jag inte gillat. Har inte kunnat skriva på bloggen på länge eftersom jag inte suttit vid internet på ett tag.


RSS 2.0