Semester !!

Det är bara så skönt med lite semester just nu. Kan göra lite som man vill och njuta av vädret. Det ska bli härligt att få kunna åka och bada och sånt.

Idag ska man dock träffa lite kompisar frå bowlingen och köra lite bowling tillsammans en timme. Det ska bli hur kul som helst.

Midsommar !!!

Ja då är det midsommar och man sitter med syrran, kussen Tess och hennes kille Marcus. Har druckit två glas vin och är inte ens full men har kul och trevligt.



Syrran



Tess och Marcus



Jag

Morgon !!!

Ännu en tidig morgon och man är lite trött och man ska jobba igen om cirka 3 timmar. Fast det är ju bara denna veckan kvar sedan är det semester i tre hela veckor att kunna vila upp sig på. Det ska bli skönt.

Idag blir det att städa djurburar och göra det fint så djuren har det bra. Har troligtvis en praktikant med mig också så det kommer gå fort. Sedan har jag även fått en vagel i ögat som gör jätteont men den går väl ner snart hoppas jag.

Ner till stan !!!

Snart ska man ner till stan med exet Wille och bara sitta ute och mysa i solen. Kanske till och med ta en liten sväng inne på Commerce. Vi får se lite vad vi gör.

Jag såg att det äntligen hade kommit de nötter jag brukar äta till Willys och jag måste bara köpa såna, de har varit borta ett tag för att de skulle göra om stilen på påsarna men jag tyckte det såg likadant ut som tidigare.

Ska gå förbi torget också och köpa mig lite bigarråer, det är ju bara så himla gott. Är bättre än vanliga körsbär. Älskar dem, det finns nästan inget bättre än bigarråer.



Hemma hos mor !!!

Ja nu är man hemma hos mor för en dag för att syrran inte skulle vara ensam medan mamma och hennes man Lars är på bröllop. Sitter just nu och tittar på filmen Modig. Och så fryser man lite också. Är van vid lägenhetsvärme.

Imorgon blir det att köpa med sig en överstrykningspenna. Den jag hade har tagit slut så jag måste köpa en ny.

God morgon !!!

God morgon allihopa! Ja nu är det en ny dag och jag har precis vaknat. Är trött som fan men blir nog snart pigg igen med lite frukost och kaffe. Hur som helst får jag sova ut på fredag då man är ledig.

Snart till vårdcentral !!!

Jobbet avslutad för idag och när man kom hem blev det att ta hand om den stora högen med disk man hade och sedan lagade jag mat, fiskpinnar och mos. Mm gott.

Om cirka 1,5 timme ska man till vårdcentralen och se hur mina blodvärden ligger. Jag hoppas det ligger okej, att det har gått ner sedan sist. Det hoppas jag verkligen.

Väntar på chefen !!!

Ja nu står man och väntar på att chefen ska komma och öppna så att man kan börja jobba. Det jag undrar över är hur han och de andra reagerar på min nya hårfärg. Det ska bli kul och se. Det ska också bli kul att berätta om min vinst på bowlingtävlingen.

Ännu en vecka !!!

Det är nu ännu en jobbvecka men det är ju bara fyra dagar. Det har varit en bra helg med massor med saker som gjorts. Jag vann bowlingtävlingen och syrran kom. Sen gjorde jag typ slut på stickgarnet till filten. Så nu har man inte något att sticka med.

RSS 2.0