Jobb och sedan helg !!!

Snart är det dags för jobb igen. Idag blir det burstädning hos smådjuren och kanske en och annan mysstund. Blir även att damma lite och plocka skräp. Efter jobbet blir det hem och äta lite sedan kommer Sanna vid ett tiden och jag ska hjälpa henne att designa en brevlåda. Och lite andra saker ska vi göra. Innan jag kommer hem blir det dock att gå in på Willys och köpa mig glass. Är så sugen på chokladkross så det blir att köpa med sig.

Möte !!!

Snart blir det lite möte med gruppboendet och LSS jouren. Ska bara röka min cigg, gå in och duscha av svetten och försöka få i mig något ätbart innan de kommer hit. Senare blir det att träffa Elin och ta en kort promenad om vädret håller i sig till 5 annars får vi hitta på något annat. 

Dimma !!!

Vaknar till dimma så här på morgonen och är utvilad men ändå trött. Var helt utmattad igår efter ha städat lägenheten från typ ett på eftermiddagen till tjugo i sju på kvällen. Somnade vid nio så det kan vara därför jag är lite trött. Eller så är det vädret. 

Magkatarr !!!

Det är så typiskt att man har gått och fått magkatarr. Va på vårdcentralen igår och fick med mig tabletter som jag ska äta i 2 veckor. Men jag fick gå och jobba. Kan ju inte vara hemma i 2 veckor. Så är det. Annars idag blir det jobb och sedan städning hemma. Och så vaknar man naturligtvis med huvudvärk vilket också är så typiskt men jag får ta en huvudvärkstablett sen innan jag åker hemifrån. 

Glad

Jag är så himla glad just nu. Hade en lång konversation med Fredric på Facebook idag och jag var inte ens rädd att fråga något. Det var kul att han ville svara på mitt meddelande jag skrev vid tretiden idag. Och vi pratade om allt möjligt. Jag blev mer kär i honom när han också ville ha hund. Jag som älskar djur och det verkar som han gör det också. I lördags träffade jag även på en kompis till Rebecca som bor här. Hon hade de sötaste hundarna i världen. En chihuahua vid namn Boss och en rottis vid namn Kaila. Jag fick ta över Kailas koppel för hon kunde inte sluta dra. Men så fort jag tog över drog Kaila ingenting. Jag har väl den där lugna och bestämda energin som Cesar Millan alltid pratar om att man ska ha.

RSS 2.0