Jippi !!!

Jag är riktigt glad just nu. På tävlingen gick det väldigt, väldigt bra. Jag fick 570 poäng på 4 serier. Och det är inte allt, mina poäng räckte väl till en första plats. Min klass var olicenserad och jag kom på första plats. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det men nu har jag ett bevis jag kan titta på varje dag.




På väg till tävling !!!

Ja nu är det dags för tävling i Hjo och det ska bli kul. Får se hur det går för mig. Jag hoppas att jag får bra poäng. Man får göra sitt bästa helt enkelt. Önska mig lycka till.

Sista arbetsdagen !!!

Idag är det sista arbetsdagen för veckan och det är skönt. Men innan jobbet ska man iväg till vårdcentralen och ta lite prover. Får inte ens äta frukost än och man är ganska hungrig.

Idag kommer även min kära syster och sover över, det ska bli roligt eftersom vi är så tajta.

Varit ute och tränat !!!

Äntligen har man fått duscha och blivit ren. Var ute först och bowla med klubben och sedan vid sjutiden kom personal från mitt boende och vi tog en snabb promenad. Lukta som fan innan duschen och då kan man kanske förstå hur skönt det var med en dusch.


På bowlingen gick det bra. Gjorde ett nytt peronligt rekord av poäng. Jag fick sammanlagt 1124 poäng och det är bra. Nu är man verkligen laddad inför tävlingen på torsdag.

Jobba !!!

Dags att arbeta. Väntar nu på att chefen ska komma och öppna sedan blir det jobb. Och efter idag har man bara en dag till innan man är långledig. Ska bli skönt och sen är det bara tre veckor kvar innan semestern.

Kallt och grått !!!

Har precis vaknat till en kall och grå morgon. Det är inte roligt för det blåser riktigt kallt och man fryser nästan ihjäl. Har ont i huvudet också så det skulle inte förvåna mig om det blir åska idag. Hemska tanke, hatar åska och kallt väder.

Hemma igen !!!

Nu är man hemma i lägenheten igen och ska snart gå och lägga sig. Det har varit en lång dag och man ska bara röka och göra iordning kaffe för imorgon.

Mamma gillade presenten hon fick av oss. Det passade henne då det var i hennes färg, turkost. Det gjorde henne glad. Idag var hon dock trött eftersom hon inte har sovit på nästan 24 timmar och det kan jag förstå henne. Det skulle jag också vara.

Sol och värme !!!

Är glad för att detta vackra vädret är här. Jag vill inte ha regn och åska, man blir bara på dåligt humör då.

Slutade jobba för två timmar sedan och var en kvart försenad för att först var sjuksköterskan på vuxen psyk var sen med 10 minuter och sen när jag skulle cykla till jobbet från KSS gjorde jag två felkörningar innan jag kom rätt.

Om några timmar blir det att åka till mamma och fira lite morsdag eftersom hon inte var hemma igår.

Måndag !!!

God morgon. Ja nu är det måndag och dags att arbeta igen men först blir det att vakna till och äta frukost. Sedan ska man till KSS och ta lite blodtryck. Man kanske blir sen till jobbet men ska ringa chefen och säga att jag ska dit en snabb sväng innan. Han måste ju få veta att jag kan bli några minuter sen.

Lägga sig !!!

Ja nu blir det sängen inför ännu en jobbdag imorgon. Det kommer bli jobbigt att gå upp så tidigt men det måste jag göra eftersom man ska jobba. Har bara tre arbetsdagar denna veckan så det ska bli skönt med lite långledigt. God natt allihopa!

Tittar på tv !!!

Nu sitter man och tittar på tv-serien Merlin med syrran Johanna och hennes snygging Gwaine har äntligen kommit in i bilden. Ja han är väl vacker att titta på och har snygg kropp men jag tycker ändå att Percival och Arthur är snyggast.




Gwaine




Percival





Arthur

Mors dag !!!

Ja idag är det mammornas dag och min mor ska jag fira imorgon för hon och hennes man, min styvpappa, Lars är på väg hem från en helg i tyska Kiel. Det verkar ha varit en bra resa, får höra mer imorgon. Mamma ska få ett halsband, örhänge och en tavla jag har gjort till henne. Hoppas hon gillar den.


Sedan har jag börjat på en ny bit av filten jag stickar. Det är så himla kul att sticka och jag kan typ bara göra filtar och halsdukar än så länge. Får se om jag kan börja göra mössor och strumpor senare.




Glad !!!

Jag är rätt glad just nu. Syrran min har fått lägenhet, äntligen. Hon flyttar in i september och då kommer vi bli grannar, typ. Det är i trappuppgången bredvid. Det ska bli så himla kul. Jag är så glad för hennes skull.


Sen är jag glad över allt annat som pågår i mitt liv. Jag har haft det svårt det sista just för att man har varit så orolig för min mor. Hon har haft det ganska tufft tror jag för hon hade börjat dricka mycket och nu var det att hon drack varje dag också så man blev ganska orolig. Men om jag förstår min syster rätt så har hon inte druckit på två veckor vilket gör mig glad eftersom jag inte vill förlora henne. ÄLSKAR DIG MAMMA <3

Dags för bowling !!!

Om cirka en timme blir det bowling. Har spelat i över ett år och nu ska jag även på min första tävling den 29 maj. Tävlingen hålls i Hjo och det ska bli jättekul. Jag hoppas att det kommer gå bra för mig. jag skulle vilja vinna men det kommer vara med personer som har spelat längre och är bättre än mig men man vet aldrig.

RSS 2.0