Fan vad svårt !!!

Fan vad svårt det är att sluta med cigaretterna. Jag måste ha någon som motiverar mig lite mer än mig själv. Nu köpte man två paket cigg igen och man har känslan att man har misslyckats.

Jag vill inte känna så. Men jag får köpa den där Zonik som syrran använder när dessa paket är slut. Det kanske hjälper till litegrann. Det måste det gör för jag har inte råd med att röka längre. 

Kampen mot cigaretterna !!

Idag är första dagen utan cigaretter och det är helt okej. Har la känt suget lite till och från men har stått emot. Är lite seg i huvudet också. Det är som om hjärnan inte har vaknat än. Får se hur det blir under dagen. Men jag tror det kommer gå bra.

Pengar och shopping !!

Idag har man fått sina pengar och det första man gjorde var att köpa X-Box kontroll, för min andra var trasig. Jag hittade en i måndags som jag lade undan tills idag. Den är babyblå. Det passar mig som älskar blått. Jag var även tvungen att köpa mig Assassins Creed Brotherhood också. Sedan köpte jag säsong två av Arrow.

Sedan gick man och köpte en kasse full med mat. Så man inte går hungrig. Så när man sedan var hemma satte man sig och spela lite sedan en cykeltur till Coop Extra.




Lördag igen!!!

Nu är det äntligen lördag igen och man har i för sig varit hemma typ hela veckan i alla fall. Har varit super förkyld och har fortfarande förkylning men börjar bli bättre. 

Kan inte fatta att man har varit 27 år i en vecka nu. Börjar bli en gammal kärring nu. Hehe. Det känns så i alla fall. Brukar skoja med kompisarna att jag får skaffa rullator. 

Idag har man även vaknat till ännu en solig dag och vad ska man hitta på. Vet inte riktigt. Får se vad man hittar på för något.

Bakis !!!

Ja då har man fyllt 27år och hade en brakar fest igår och sedan krogen. Där hittade man en man som hängde med hem, vi hade lite skoj och sedan sov man endast 4 timmar i natt. 

Idag är man dock riktigt bakis efter festandet. Så jag och syrran tog oss friheten att ta det lugnt och bara umgås i vårat bakistillstånd. Nu sitter vi och tittar på The Hunger Games Mockingjay Part 1.




RSS 2.0