Nya lägenheten !!

Nu sitter man i min lägenhet och tittar på Jag saknar dig. Nu är allt i ordning och det är så himla skönt. Jag ska snart laga maten som jag och syrran ska äta. Efter det vet jag inte vad det blir förutom att jag och syrran ska ner till rese och lämna henne vid tåget runt 19:30.


Köpt en ny klocka !!

Idag efter jobbet för typ 20 minuter sedan var jag på Guldfynd och köpte mig en ny klocka. Den är hur fin som helst tycker jag. Silver med kristaller i. Jättefin.


Möte !!

Nu på morgonen ska man ha möte med tanten från Skövde kommun innan man kan börja jobba. Hoppas det inte tar alltför lång stund eftersom jag ska städa burar idag. Och efter jobbet ska man vänta på Fanny. Vi ska gå lite på stan och titta. Får se vad vi gör sedan. Det blir att vänta en stund på henne eftersom hon inte kan gå ifrån lägenheten tills sambon kommer hem. Hon har ju barn så hon kan ju inte bara lämna dem för att träffa mig tidigare. Det funkar ju inte riktigt.


Bio !!!

Idag var jag på bio med min kontaktperson Fanny och vi såg den nya disneyfilmen Modig. Den var himla bra faktiskt. Alla som vill se den men tvekar ska absolut se den. Den är både rolig och sorglig. Mer säger jag inte. Det enda jag kan säga är att jag grät. Jag är superkänslig när det kommer till filmer där folk gråter eller när de är ledsna över något och sen sorgliga musiken spelas.


RSS 2.0