Kallt !!

Ja nu sitter man här på resecentrum och väntar på att bussen till jobbet ska komma. Kallt är det också så man fick köpa sig en kopp choklad för att hålla sig varm tills man blir insläppt på jobbet. Men det lär ju blåsa storm där uppe och då fryser man ändå. Det är som vanligt. Igår höll man på med att packa och slänga saker tills jag flyttar 1 oktober. Det måste rensas lite i rummet på saker jag inte kommer använda. Det tar emot men det måste göras.


Flyttar !!

Nu är det klart. Jag fick lägenheten jag tittade på igår och nu flyttar jag in den 1 oktober. Och om cirka två veckor skriver jag på kontraktet. Så nu är det enda att packa och göra i ordning allt som jag har här hemma så det är klart tills jag flyttar. Ska bli så himla skönt att få ett eget krypin att ta hand om.


R.I.P !!

Nu har syrrans killes hund Leya lämnat oss. I onsdags klockan 09:00 fick hon avlivas. Kommer sakna dig mycket Leya. Du var världens bästa hund och jag älskar dig. Det skönaste är att hon inte längre får lida av hennes smärtor. Jag hoppas och önskar att hon har det bättre där hon är nu. Jag vet att en dag kommer vi ses igen men du kommer alltid att finnas i mitt hjärta. <3<3


Titta på lägenhet !!

Idag blir det äntligen att titta på en lägenhet. Vad jag har längtat efter det. Det ska bli skoj och jag hoppas att den är fin och fräsch. Jag vill så gärna in till stan och bo ensam så att jag kan sköta mitt eget och inte höra mamma tjata hela tiden. Jag får hoppas att det är något att ha. Ni får veta mer när jag sett den. Ska titta på den klockan 15:00 idag så vi får se hur det blir men hoppas kan man ju alltid göra.


Jobba igen !!

Nu ska man in till stan och jobba igen. Helgerna går lite för fort ibland. Igår var jag på bio med min nya kontaktperson Fanny och vi gick på Abraham Lincoln vampie hunter. Den var jättebra. Idag kommer jag kanske få se på en lägenhet så det ska bli kul. De ska ringa idag från LSS och säga när. Vi kan komma och titta på den. Jag hoppas det blir idag. Det ska bli skönt att kunna flytta hemifrån och köra ett eget hem och inte bara bo hemma. Är trött som fan idag eftersom jag inte somnade förrän vid halv tolv, tolv. Jag blir nog lite piggare med en kopp varm choklad och en cigg.


Slutat jobbet !!

Nu har man slutat jobbet för idag och nu ska man ner till stan för att gå till banken och lite sådant innan jag åker hem för dagen. Ska nog köpa mig en Ben and Jerry's innan också. De är så himla goda.


Trött som fan !!

God morgon !! Nu sitter man här och väntar på bussen in till stan för att åka och jobba igen. Är en aning trött eftersom jag inte kom hem förrän typ halv elva igår kväll. Plus att man inte har sovit så bra heller men det kan en kopp varm choklad och en macka fixa. Efter jobbet blir det att gå till banken och sätta in pengar på kontot. Det är ett måste i det läget jag har nu. En massa små pengar som man inte kan växla i en enda butik. Igår hade man möte med LR igen och det var på grund av det jag kom hem så sent. Camilla den stackarn skulle jobba natten. Jag vill verkligen inte ha hennes jobb i alla fall.


Fan också !!

Jag vill inte svika Camilla men får jag ett godkännande på en lägenhet nu på LSS så måste jag sluta med att sälja på LR annars får jag inte bostadsbidraget från försäkringskassan. Det är så typiskt att man måste göra så men vill jag ha det bidraget så måste jag. Jag får helt enkelt bara vara kund där i så fall. Vet inte vad jag ska göra.


Hem och ta det lugnt !

Ja nu är man på resecentrum och väntar på bussen hem. Är fortfarande trött men ska gå och lägga mig tidigare så jag får den sömn jag behöver. Snart ringer försäkringskassan också det ska bli intressant vad de har beslutat. Jag hoppas jag får pengar av dem nu. Sedan ska jag ha pengar för tre månader av Skövde kommun också i lön. Hoppas jag får det av dem. Får se vad mamma säger till mig när jag kommer hem eftersom det är hon som har ringt och pratat med min handläggare på LSS om lägenhet och uteblivna pengar från Skövde kommun.


God morgon !!

Ja nu sitter man uppe på Maxi och väntar på att klockan ska bli åtta så man kan hämta ut medicinen från Apoteket. Jag behöver verkligen den nu eftersom det jag endast har för imorgon kvar. Så jag hoppas att sista datumet på högkostnadskortet är imorgon och inte idag. Jag har inte 805 kronor på mig förrän kanske på fredag tidigast.


Första dagen på jobbet !!

Nu har man avslutat första dagen på jobbet efter semestern och det var helt okej att komma tillbaka. Har saknar alla djuren. Idag skulle man egentligen på ett möte med LR men är så trött att ögonen går i kors. Speciellt efter att jag kom hem efter klockan nio igår. Då hade vi också ett LR-möte plus utbildning. Nu blir det troligtvis på onsdag i Skövde istället. Vad bra. Det passar mig perfekt.


Snart ligga mig !!

Snart blir det dags att gå till sängs. Är lite trött efter att ha läst nästan hela dagen men är boken bra så är den. Just nu läser jag "Den glömda trädgården" av Kate Morton. Kan rekommendera den till alla som älskar att läsa om historia och kärlek. Den utspelar sig i olika tidsperioder.


Har varit på en lång promenad !!

För en stund sedan kom jag hem efter en lång promenad med Emma och hunden Godis. Det var skönt och nu har äntligen solen kommit fram också, gött. Har varit trött på den kalla sommaren. Men nu ska jag ta det lugnt och njuta av värmen med en bok och ett glas vatten.


Hatar grannen !!

Just nu hatar jag våran nya granne. Han verkar inte ha koll på mycket. Imorse vaknade jag av att en av hans hundar står på gården och skäller. Smitit igen. Kan han inte ha koll på dem någon gång. Hunden väckte mig halv sex på morgonen, jag kommer vara dödstrött ikväll.


God morgon !!

Ja nu är det lördag och man har precis vaknat. Lite senare sen ska jag och min lillasyster Johanna åka till stan och träffa våran kusin Therese och ikväll blir det bio.


RSS 2.0