Ner till stan !!!

Nu ska man strax ner till stan och träffa kontaktpersonen. Där ska man äta och gå och titta lite i affärerna. Det ska bli skoj att komma ifrån lägenheten lite grann. Sedan blir man kattvakt åt syrrans katter i helgen. De är ju så himla söta, idag är dom 7 månader och helt underbara. Igår hörde jag till och med Vilja snarka, det var roligt att höra. Det är mammas tös det som syrran sa igår. 


Vilja som ligger och sover !!




 
Och underbara Stella som alltid är med. Även när man går på toa ska hon vara med och mysa !! Mina änglar !!!


Syrran är hemma !!!

Äntligen är syrran hemma ifrån Sri Lanka igen. Har saknat henne. Och man fick även tre presenter av henne. En klänning och två fina armband. Nu har jag bara bild på klänningen och ett av armbanden. Jag blev jätteglad för dem faktiskt. Det tog med sig lite av sin Sri Lanka magi hit. För på kvällen när jag var på bowlingträning fick jag över 150 poäng på två av serierna. Det är jag glad över.


Just nu ska man till vårdcentralen och ta lite prover för besöket på måndag. Hoppas bara att de har en extra provtagningslapp för jag glömde min hemma.




Fira mamma !!!

Nu är man på väg ut till mamma för att fira hennes 48 årsdag. Det ska bli skoj att komma ut till mamma lite faktiskt. Då kommer jag ifrån lägenheten lite grann. Man får så tråkigt annars. Grattis älskade mamma på din dag..! 💝🎉😘

Sitter framför två !!!

Nu sitter man framför TVn och tittar på en av mina favoritserier "Merlin". Med en dricka och en Bubbly Caramel. Älskar verkligen den serien. Det blev inte film med kontaktpersonen utan det blev en fika på McDonalds istället. Och att gå och titta lite i affärerna. 


På väg hem !!!

Nu sitter man på bussen hem igen efter en dags arbete. Det var ganska jobbigt att kliva upp ur sängen efter en sådan lång ledighet som julen innebär.....

Sedan saknar man syrran som just nu är i Sri Lanka och gottar sig med sol och bad. Är en aning avundsjuk på henne faktiskt. Här är det bara kallt och snöigt. 


Idag blir det också att träffa kontaktpersonen Elin hon kommer hem till mig och vi ska titta på lite film och äta popcorn. I alla fall för min del....

Gott nytt år !!!

Nu har det nya året kommit och man har välkomnat den med lite fest hos min forna granne Sandra "sazzi" Johansson. Har även med mig syrran Johanna, hennes kille Anders, kusin Tess och hennes fästman Markus. Det har varit en bra kväll..







RSS 2.0