Mår inte helt okej !!!

Man mår inte helt okej och har inte gjort det på några dagar. Var uppe och träffa min moster på KSS och det var hemskt att se henne så sjuk. Det fanns nästan inget kvar av henne. Jag brast i gråt och grät flera gånger när jag kom hem. Jag fick i alla fall säga hej då till henne och innan vi åkte därifrån gav jag henne en puss på kinden.

På kvällen kom min allra bästa vän Sanna och höll mig sällskap. Sedan ringde vi jobbet och stödteamet på LSS och berättade att jag inte kunde jobba på fredagen. Jag åkte med henne hem och spenderade hela fredagen där och det hjälpte. Tack vare henne har jag fått tillbaka lite av livsglädjen som kändes helt borta efter besöket hos min moster. Det är skönt att veta att man har sådana vänner som stöttar en i dessa tider.

Träffa moster !!!

Senare idag ska man iväg och träffa min moster Eva på KSS och jag tror det kommer bli svårt för mig. Hon ligger inför döden trots att hon bara är 53 år. Det känns tungt och jag vet inte alls hur jag kommer att reagera på att se henne som hon är nu. Hon fick cancer i bukspottkörteln för ett tag sedan som var elakartad. Och nu klarar hennes kropp inte så mycket mer. Jag vet inte ens hur länge vi har kvar henne. Det kan vara allt från dagar till veckor. Så det känns väldigt tungt just nu. Det är till och md så att jag skakar i hela kroppen redan nu. Så hur kommer det vara ikväll när vi träffar henne.

RSS 2.0