Mys i soffan !!

Nu sitter man och myser i soffan och tittar på andra säsongen av tv-serien Merlin. imorgon måste man dock gå upp tidigt eftersom man ska till vårdcentralen och ta en massa blodprover och prata med läkare.

Ut i solen !!

Nej nu blir det att sätta dig ute i solen och läsa en stund. Snart kommer syrran hem också så jag vill sitta där ute när hon kommer. Det ska bli skönt.

Just nu sitter jag och läser Oksa Pollock det sista hoppet. En bra bok som handlar om en flicka med samma namn som får reda på att hennes familj kommer från ett osynligt land vid namn Edefia och att hon är landets sista hopp mot ondskan som råder där. Kan rekommendera denna bok till de som älskar fantasy och magi.





God morgon !!

Härligt att vakna till solsken på morgonen. Det blir en härlig dag det märks, det är varmt och skönt. Äntligen kommer sommaren igång på riktigt, det har varit kallt tidigare i sommar så nu är det skönt att värmen kommer.

Dags att sova !!

Nu blir det läggdags för idag, ska bli skönt. Tycker synd om syrran som ska upp 04:30 för att sedan börja jobba 07:45 ! Men så är det när man jobbar inom vården. Hon är dock ledig på onsdag så då får hon sova länge.

God natt allihopa !! Hörs imorgon igen !!

Hänt sedan jul..!

Sedan jag skrev i julas har det hänt en del, till exempel har jag fått ett jobb till. Nu har jag även eftermiddagspass på Media Markt där jag faktisk trivs bra. Jag har varit där sedan nästan sju veckor tillbaka.

Den andra saken som jag har fått reda på är att jag har diabetes typ 2. Var inne på KSS onsdagen den 3:e juli på akutmottagningen eftersom jag hade 16,9 i blodsockervärde vilket inte är så himla bra. Så nu blir det tabletter att ta. Ska fråga vårdcentralen om jag även kan få en remiss till en magoperation men vi får se.

En myskväll med syrran

Nu sitter man och myser i soffan med min lillasyster Johanna och tittar på tv-serien Merlin med snygga Bradley James i rollen som Arthur och söta Collin Morgan i rollen som Merlin. Hemskt bra serie, tittar på första säsongen för typ femtioelfte gången. Men den är lika bra ändå.






RSS 2.0