3 dagar kvar

Ja nu är det 3 dagar kvar till julafton och man längtar efter både Kalle Anka och julmiddag. Julen kommer spenderas hos min mor som alltid. I år kommer även den enda moster jag har kvar. Det blir skoj.

Det enda som fortfarande oroar mig är hur min mamma kommer reagera på min nya mobil. Det kommer inte vara en bra en. Men telefonen var en julklapp till mig själv så hon får helt enkelt hålla sig.

Ny mobil !!!

Idag skaffade jag mig en ny mobil, en iPhone 5s. Det kändes som att man har följt trenden. Jag har funderat på den jättelänge. Ända sedan den kom ut. Mamma lär bli riktigt arg för att jag har tagit en ny men jag har i alla fall inte tagit ett nytt abonnemang och jag betalar bara för mobilen som jag har lagt på det abonnemang jag har nu. Jag fattar att hon tycker att man ska vänta med att köpa en ny när den gått sönder eller något. Men jag kände att jag hade råd att lägga ut 200 kr till så gjorde jag det. Hon fattar inte riktigt att ungdomar idag vill ha nya mobiler hela tiden. Jag ville ge mig själv en julklapp. Men men jag får se vad hon säger på tisdag.





Bowlingtävling !!!

Ja idag ska man på ännu en tävling i bowling, ska bli skoj. Vi åker 13:00 härifrån till Lidköping och är borta hela dagen. Jag hoppas att det ska gå bra. Kanske jag kommer hem med ännu en pokal, kanske inte. Det vet man inte i förväg. Önska mig lycka till.

Möte på jobbet !!!

Idag är det möte på jobbet och man är lite trött nu så här efter helgen. Men men vad ska man göra. Efter en känslomässig helg är man trött. Jag blev lite besviken på min syster för hon lämna ännu en gång hennes katter i mitt ansvar fast hon sa att hon skulle vara hemma hela helgen. Vad ska man göra? Har hon bestämt sig för att åka så har hon. 

RSS 2.0