Sitter på O'learys !!

Nu sitter man här på O'learys och dricker lite cider. När jag kom hit hade jag både ont i huvudet och ont i magen. Jag kunde inte äta maten. Jag vet inte vad som gjorde att jag fick det så plötsligt. Men jag mår i alla bra nu. Det blir nog ännu bättre om jag får sova av mig lite.


Bowla !!

Snart ska man iväg och bowla tillsammans med mamma, Lars, Emma och Malin. Det ska bli skitkul. Har inte bowlat på ett tag nu. Nu sitter man och dricker lite vitt vin. Hehe gott.


Äntligen på väg hem !!!

Nu är man äntligen på väg hem, bussen går 15:31 och sen kan man bara sätta sig uppe på rummet och titta på Merlin och äta lite tortillias chips med ostsmak. Gott är det minsann. Hehe.


Sitter på banken !!

Ja nu sitter man här på banken och väntar på sin tur och man har nummer 320 och det står på 303 för tillfället. Tråkigt men det måste göras.


Euro Baguette !!

Nu sitter man på Euro Baguette och käkar tillsammans med Josefine. Det blev det istället för McDonald's. Gött !!


Fredag !!!!!

Äntligen fredag och helgen kan börja. Nu ska man iväg och simma, det ska bli skönt. Har inte simmat på länge nu. Sen efter det blir det att äta på McDonald's, gå till banken och sen till hemmakväll.


Cyklade på min nya cykel !!

Idag cyklade jag på min nya cykel för första gången och det var mycket bättre än med den förra jag hade. Jag är himla glad att jag köpte den. Nu kan man cykla bra även i lite blåsigare väder.

Senare idag ska jag simma 1 kilometer eller 2 vi får se hur det blir med det hehe. Sedan blir det banken och sen gå till hemmakväll och lämna tillbaka filmerna jag och syrran lånade förra fredagen.


Äntligen en ny cykel !!

Nu har man äntligen en ny cykel, det blev en Monark, 3 växlad. Himla fin !!


Lunchrast !!

Nu har men lunchrast på jobbet i cirka tio minuter till och sen är det bara att börja jobba igen med växtakvariet.

Senare idag blir det att köpa cykeln, skönt att få en ny. Den cykeln jag har är helt dum. Det känns som om bakhjulet drag bakåt hela tiden och det är inte så roligt när man cyklar.


Måste reda ut känslorna !!

Jag måste reda ut vad jag känner för min kille David. Älskar jag honom eller gör jag inte det? Det här måste jag göra. Jag vet inte hur jag ska hitta ett sätt att göra det på. Det måste finnas något som jag kan göra.

Är det fel av mig att göra så mot honom eller är det fel mot mig själv att stanna hos honom för att göra honom lycklig? Är det så att jag själv inte är lycklig eller är jag det? Detta är något jag måste tänka på.


Skitväder !!

Ja när man åkte hemåt idag började det naturligtvis att regna, det är så himla typiskt. Det som var så fint imorse. Jag hoppas bara att det är fint imorgon och på fredag.

Imorgon blir det att köpa cykel för 4000 kronor. Nu slipper man den gamla skitcykeln från typ stenåldern. Mamma har haft den typ sen hon var i min ålder och man var tvungen att ärva den. Men nu får jag en helt ny cykel som jag kommer köpa för det mesta av egna pengar sedan hjälper mamma till lite men men det är bara att tacka och ta emot. God natt på er allihopa !!


Väntar på bussen hem !!

Det blev inte att gå på berget idag eftersom den jag frågade om hon ville med skulle ha skola hela dagen så jag bestämde att åka hem.

När jag kom hem ska jag äta lite Ben and Jerry och jobba med Kina arbetet.


Väntar på killen !!

Nu står man och väntar på att pojkvännen ska komma in med bussen eftersom jag brukar göra det. Han kommer nog alldeles strax. Han brukar komma in 07:30 så då har jag tio minuter till min andra buss upp till jobbet.

Träffade även på killen jag lånade ut en cigg till igår och idag fick jag tillbaka den ifrån honom, det var snällt fast jag inte ens känner honom så väl. Jag har bara träffat honom två gånger nu.


Halva jobbveckan !!

Nu har halva jobbveckan gått snart det är skönt. Det ska bli skönt att ta det lugnt igen och även få spela bowling på lördag. Det har jag längtar efter. Idag blir det nog att gå uppe på berget en stund. Vi får se hur det blir annars åker jag hem och jobbar med Kina arbetet igen.


Jobbar med Kina arbetet !!

Nu sitter jag och göra mitt Kina arbete och det är mycket kvar att göra innan jag är klar men men det ska gå. Jag tar även in mig de sista solstrålarna för idag. Det är skönt att ha en altan man kan sitta på vid sådana här tillfällen.

Idag träffade jag även min gamla handledare från Catch-Up när jag gick från jobbet har inte sett honom på nästan ett år nu så det var kul.


Åka hem och äta !!

Nu har man slutar jobba och ska hem. Väl hemma ska jag äta och sen blir det nog att sitta lite på altanen och läsa eller att gå upp på rummet och titta på Merlin säsong 3.

Det som är typiskt mammor är att de ska ringa till en när man inte har tid att prata eftersom man jobbade. Hon sa att jag fick laga min egen mat idag ( bor hemma hos mamma ännu ). Kunde hon inte bara ha skickat ett sms istället för att ringa. Jaja gjort är gjort.


På väg in till stan !!

Nu är man på väg in till stan för att jobba igen men jag börjar inte förrän klockan 09:00 idag. Först ska man upp till Maxi och köpa lite lunch och sånt till jobbet. Det är bra att man får något i magen innan man kommer hem.


God natt allihopa !!

Ja nu blir det att gå och lägga sig igen. Tiden går för fort ibland och man hinner inte med så mycket.

Idag blev det inte mycket gjort. När jag kom hem tog jag en dusch sedan har jag läst en stund. Till middag åt jag nyponsoppa och två mackor. Efter middagen gick jag upp på rummet och tittade på en av mina favorit serier, Merlin med Colin Morgan som den unge trollkarlen Merlin och supersnygga Bradley James som prins Arthur. <3


Är det fel att tycka illa om sin kille ??

Är det fel att tycka illa om sin kille samtidigt som man älskar honom?? Jag vet inte. Jag älskar honom men jag tycker även illa om honom. Är det fel av mig att känna så?? Det finns gånger som jag inte kan stå ut med honom medan andra gånger älskar jag honom. Eller är dessa känslor där för att jag börjar tröttna på honom.


Äntligen åka hem !!

Nu är man äntligen på väg hem, även om jag älskar mitt jobb är det inte så roligt när man är trött. Nu får jag vila upp mig lite tills imorgon. Ska bli skönt. Solen skiner också och det ska bli 15 plusgrader.


Godmorgon !!

Ja nu är det måndag igen och man ska jobba. Att helgen ska gå så fort, hinner knappt vila upp sig men men så är det. Idag ska man städa hos gnagarna. Sen ska man även damma.

Imorse blev jag även arg på mig själv för att jag glömde busskortet i min andra plånbok. Men det kan hända och man fick betala istället.


Snart läggdags !!

Snart blir det att gå och lägga sig. Ska man upp klockan 05:30 så måste man gå till sängs i lagom tid. Innan jag gör det ska jag läsa boken Cirkeln, inte hela dock men några sidor räcker gott och väl. Hehe.


Träning !!

Nu ser jag på I used to be fat och tränaren är både snygg och så bra att jag skulle kunna anlita honom att träna mig. Det skulle jag inte tacka nej till.


God morgon på er alla !!

Ja nu var det söndag och imorgon blir det att jobba igen. Men idag blir det att städa lite tills mamma och min styvfar kommer hem så att det är snyggt och rent.

Ute är det soligt men det blåser en hård vind. Det gillar jag inte, hatar vinden. Senare idag blir det nog att skriva lite på mitt Kina arbete.


Filmkväll !!

Nu ikväll blir det film tillsammans med min syrra Johanna och man har redan sett på A Cinderella Story - Once upon a song och Prinsessan och grodan. Om en stund blir det Mulan och senare Abduction.


Sitter på rese !!

Nu sitter man på rese i Skövde och väntar på att bussen ska komma. Filmen var hur bra som helst. Den kan jag rekommendera till alla som vill se den. <3


På bio !!

Nu sitter vi ( jag, Johanna och Cicci ) på bion och ska se på The Hunger Games. Berättar om filmen senare.


Spela spel !!

Vad gör man när man väntar och har tråkigt?? Jo man spelar The ledgend of Zelda- Ocarina of time på Nitendo 3DS...Eller något annat spel man har till den. Spelade Teeken 3D prime edition innan och det är roligt det med.


Härligt väder !!

Vädret är himla skönt idag och jag sitter här nu med min mor Annika och min styvfar Lars som snart ska upp till Stockholm över helgen. Sedan blir det att vänta på syrran och Cicci.


Äntligen fredag !!!

Nu är det äntligen fredag och man sitter och väntar på bussen ner till stan. Jag kommer vara kvar i stan tills efter 21 ikväll men det ska ordna sig. Det blir bio för mig, min underbara lillasyster Johanna och min bästa kompis Cicci. Vi ska gå på den nya filmen The Hunger Games och jag hoppas den är lika bra som boken.

Men innan blir det att äta mat och prata lite. Jag och min bästis har inte sett varandra på jättelänge så det ska bli hur kul som helst att se henne igen. Det finns så mycket att berätta för henne. Saker man kanske har gjort eller något sådant.


Utanför jobbet !!

Ja nu är det dags att börja jobba, idag blir det att städa hos våra gnagare och även ta djurrummets fönster. Lite senare blir det även dammning.


På väg till jobbet !!

Nu är man på väg till jobbet, har jobb på Arken Zoo i Skövde. Där har jag varit i över ett år nu och jag trivs jättebra. Det finns inget roligare än att jobba med djur. <3


God morgon !!!

Ja idag vakna man upp till ännu en solig dag. Fast det är kyligt nu på morgonen blir det snart lite varmare. Jag har hört att det ska bli upp till 15 plusgrader idag, gött.


Våren första blommor !!

Nu är våren första blommor här. Jag har stöt på tre väldigt vackra vårblommor. Snödroppar, tussilago och krokus. Både krokus och snödroppar har jag i trädgården och tussilagon hittade jag vid vägkanten på vägen hem.

Snart kommer även andra vackra blommor som jag kommer fota och lägga upp på bloggen så oroa er inte för det.


Solen skiner och man blir lycklig !!

Ja idag har solen lyst hela dagen. Det är så himla härligt att både våren och sommaren är på väg. Jag längtar till linne och kjol väder. Det finns inget bättre än det. Det gör att man bara blir så himla glad och pigg.

Eftersom det är mitt första inlägg ska jag kanske berätta lite om mig själv. Till att börja med heter jag Josefina och är 24 år.
Jag är en glad och trevlig tjej men kan ha ett himla temperament. Jag kan bli arg för minsta lilla som händer i mitt liv. För snart ett år sedan fick jag äntligen en diagnos. Jag lider av något som kallas Atypisk autism. Det innebär att en person kan ha symtom inom autismspektrumet men inte uppfyller alla kriterier för att få diagnosen autism eller Aspergers syndrom. Istället får man diagnosen atypisk autism eller genomgripande störning i utvecklingen.


Jag älskar musik, film, böcker och mycket annat. I den här bloggen får ni veta mer om mig och om olika filmer, böcker och musik m.m








Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0