Tittar på film och har ont i huvudet !!

Ja vad gör man när man har tråkigt och inte får hänga med någonstans, jo man tittar på film eller gör något annat. Sen skulle min kompis höra av sig för att hon skulle komma hit men har hon det. Nej det har hon inte.

Måste man vara så osynlig?? Det känns som om jag faktiskt är det ibland. Vem ska man prata och sånt med om ingen vill se en. Är jag så gräslig att umgås med att ingen vill träffa mig??


Har tråkigt !!

Nu sitter man här hemma och har tråkigt. Jag vill så gärna hänga med mamma och Lars till Göteborg men då vill de inte ha med mig. Jag får aldrig hänga med dem någonstans längre. Det känns som om alla bara överger mig. Jag är så less på att bli behandlad som om jag inte existerar.

Jag hatar att jag känner så, visst förstår jag att de vill vara ensamma ibland men det känns jämt som om de inte vill veta av mig.


Inne i stan !!

Nu är man inne i stan igen och ska jobba. Tur som var är det fredag och sista dagen på veckan att jobba. Det är skönt för att jag som sagt inte har sovit så bra det senaste är det skönt att vila upp sig nu i helgen.


Hungrig !!

Nu är man lite hungrig när man känner att det vankas mat. Det blir potatis och fläsk, inte min favorit men det är mat i alla fall.

Innan det satt jag och skrev lite på Kina arbetet men tröttnade efter en stund så nu håller jag på och syr istället. Det ska jag göra fram till maten. Efteråt blir det att titta på De tre musketörerna igen, den var så bra och jag måste påpeka att Logan Lerman är superhet i den filmen...<3


Åka hem !!

Nu är jag på väg ner till resecentrum för att ta bussen hem. Det ska bli skönt att komma hem nu. Är man trött så är man.

När jag kommer hem blir det att jobba lite på Kina arbetet eftersom jag vill bli klar med den någon gång.


Rast !!

Har precis ätit lunch och nu sitter jag och röker utanför. Det första man får på lunchrasten är skäll. Jag hjälpte en kund och så får man skäll för det. Jag fattar inte varför jag ibland kan få hjälpa kunderna.

Nä då är det inte mina arbetsuppgifter att göra det tycker han. Allvarligt vad gör det om jag hjälper en kund med att till exempel fånga fiskar som de kan ta med sig hem sedan. Det borde inte göra något att göra det när jag ändå höll på med akvarierna.


På väg till jobbet !!

Nu är jag på väg till jobbet men ska först in en snabbis till Apoteket och hämta medicin. Sen är det bara att gå ner till jobbet och börja. Vet inte om praktikanten har matat djuren på morgonen men det märker jag när jag kommer dit.


Barnmorskemottagningen !!

Nu sitter man utanför barnmorskemottsgningen och röker, är ungefär 45 minuter tidig så då får man passa på att röka och kanske gå på toaletten innan man ska gå in till gynekologen. Annars är man trött och slö men jag har inte sovit så bra det senaste så det kan vara därför. Jag vet inte om jag kan ha sovit för lite eller för mycket men jag tror det är för lite eftersom jag har haft svårt att sova. Men så kan det vara ibland.


Bussen till stan !!

Nu sitter man på bussen till stan och sedan blir det att gå till gynekologen. Vi får se om jag går eller tar bussen dit men det är inte så långt från resecentrum så det blir nog att jag går dit bort.


God morgon !!

Har varit vaken sedan 05:30 och har redan duschat och ätit frukost. Nu sitter jag och tittar på Little people Big world men ska snart stänga av och åka in till stan för att gå till gynekologen som är klockan 08:15.


Lagar mat !!

Nu står jag och lagar mat till mamma och Lars, de behöver inte alltid laga maten. Snart är det dock klart. Det blir köttfärssås och makaroner. Gott, speciellt när det är jag som har lagat. Stolt !!


Handlat !!

För en stund sedan slutade jag jobba och nu har man varit och handlat lite. Maxi ligger ju nära jobbet så det är bra, då kan man gå dit och handla direkt än att åka ner till stan för att handla.


Väntar på chefen !!

Nu står man utanför jobbet och väntar på att chefen ska komma. Klockan är inte riktigt åtta ännu men ändå. Jag vill ha tid att byta om till mina arbetskläder innan jag börjar men men det är han som bestämmer inte jag.


Jobba igen !!

Nu ska man in till stan och jobba igen. Helgerna går lite för fort ibland tycker jag. Nu i helgen har jag mest sytt på korsstygnsarbetet och kommit ganska långt. Jag har snart gjort färdigt en fjärdedel av det. Men har en massa kvar.


Bowlat, ätit och hyrt film !!

Ja bowlingen gick ganska bra jag fick 395 poäng på 4 serier. Så det var roligt men det kunde ha gått ännu bättre. Efter bowlingen gick vi till McDonald's för att äta, var hungrig. På McDonald's träffade jag på min kusins fosterbarn. Efter vi ätit och jag tagit en cigg gick vi till hemmakväll och hyrde film eller jag gjorde det.

Jag hyrde Barbie i en sjöjungfrusaga 2, De tre musketörerna och Valemont - Enrolling new blood. De tre verkade bra men vi får se hur jag tycker.


Bussen till arenan !!

Nu sitter jag och väntar på bussen ner till arenan för att träffa Josefine och sedan bowla, det ska bli hur kul som helst. Älskar att bowla.

Efter bowling blir det nog att vi går ner till centrum och äter lite mat. Gött.


Stan igen !!

Är på väg in till stan igen och ska jobba. Det är tur att det är fredag. Jag behöver vila lite i helgen känner jag. Jag är himla trött i kroppen och i sinnet. Jag vill bara gå och lägga mig men det kan jag inte ännu.

Senare idag ska jag träffa Josefine och vi ska bowla om det finns några banor att spela på. Vi får väl se.


Äntligen fredag !!

Nu är det äntligen fredag och sista arbetsdagen för denna veckan, skönt. Jag har varit så trött det senaste att det ska bli himla skönt att vila upp dig tills på måndag.


Sytt !!

Ja nu har man både sytt och tittat på en film. Just i denna stund håller jag på och spelar Zelda. Det är ganska roligt, innan jag köpte det tyckte jag Zelda var jättetråkigt men när jag började insåg jag att det var kul och har spelat det hela tiden. Det blir nästan som ett beroende. Jag måste spela lite på Nitendot innan jag lägger för dagen.


Vad ska man göra ??

Vad ska man göra när ens vänner är upptagna med annat ?? Jo man gör inget. Det är typ vad jag ska göra nu. Jag ska bara sitta med mitt korsstygnsarbete en stund och sedan blir det väl att titta på film eller spela The Sims 2 senare. Vilken dag eller. Här jobbar man halva dan och så har inte kompisarna tid att träffa en för att de kanske har något annat att göra som hästar eller killar. Vad tråkigt !! Jag borde verkligen skaffa mig ett liv alltså. Jag borde göra något mer än att bara jobba fyra timmar och sedan åka hem.

Frågan är bara vad??


Ätit !!

Nu har jag ätit min lunch och sitter just nu och röker. Det är gött att ta en cigg precis efter man har ätit.

Efter jag rökat upp ciggen så ska jag fortsätta jobba. Då ska jag mata fiskarna och ge växterna växtnäring. Sen torka akvarierutor och dammning.


Utanför jobbet !!

Nu sitter jag utanför jobbet och väntar på att chefen ska komma. Det är lite kallt så han får gärna komma snabbt. Idag blir det att mata djuren och städa akvarium igen. Jag får skrapa dem jag inte skrapade sist. Så blir det klart och sen ska jag göra rent växtakvariet också.


Maxi !!!

Idag åkte jag upp på Maxi för att jag ska handla lite lunch till jobbet. Det blir Maxis salladsbar, mm gott. Nog den bästa som finns. Älskar deras salladsbar. Där får man ju välja själv vad man vill ha.


Morgon igen !!

Nu är det morgon igen och jag är lite trött men det gör inget. Jag är inte lika trött som jag var igår.

Nu tittar jag på Little people Big world igen som jag gör varje morgon och jag måste säga att Jeremy är hur snygg som helst.


Gå och lägga sig !!!

Snart är det dags att gå och lägga sig. Ska bara röka upp ciggen och borsta tänderna innan jag gör det.

När jag kom hem förut åt jag min Ben and Jerry's glass och sedan började jag med mitt korsstygnsarbete. Efter maten diskade jag och sedan tittade jag på film. Jaja nu är det dags att göra sig redo för sängen. Känner att jag kommer somna direkt.


Bussen hem !!

Nu sitter man på bussen hem och jag hittade ett korsstygnsarbete som jag tyckte såg roligt ut att göra. Så den ska jag börja göra när jag kommer hem fast efter att jag ätit min Ben and Jerry's glass.


Fått pengar !!!

Jag trodde jag skulle få pengar imorgon men blev överraskad när jag tittade på kontot när jag hade rast förut på jobbet. Jag är glad att jag fick dem. Nu har jag varit på Maxi och köpt lite godis. Snart ska jag ner och handla ett korsstygnsarbete och kanske en Ben and Jerry's som man kan äta när man kommer hem.


In till stan !!

Nu är man på väg in till stan för att jobba. Det är kul att ha något att göra även om det bara är fyra timmar jag jobbar. Det är alltid något.

I måndags träffade jag på David, mitt ex. Tur som var frågade han inte om varför jag gjorde slut med honom. Jag ville inte gå igenom det med honom igen. Men så kan det vara. Han frågade bara hur det var och jag sa att det var okej med mig vilket stämmer.


God morgon !!

Nu sitter jag och tittar på Little people Big world. Vaknade för cirka 45 minuter sedan och är lite trött men det funkar. Idag jobbar jag inte så länge i alla fall. Jag börjar klockan åtta med att städa hos fåglarna och sedan blir det att mata djuren och fiskarna. Sedan blir det att damma två ställen eftersom jag inte hann med det ena igår.


Läggdags !!

Nu ska jag lägga mobilen på laddning och sedan gå och lägga mig. Det blir en tidig morgon så jag behöver den sömn jag kan få.

En sak till jag hatar våran dammsugare, när jag skulle dra in sladden träffa änden min fot så nu har jag ont i den också, toppen. Varför ska livet alltid djävlas med en hela tiden? Inte vet jag kanske för att det är himla roligt. Jaja nu säger jag God Natt och hörs imorgon.


Städat !!

Ja efter att man har gjort lite på arbetet tände jag i brasan och började dammsuga nedre våningen får väl ta tag i och städa rummet imorgon när jag ändå slutar tidigt.


Kina arbetet !!

Nu ska jag sätta mig med Kina arbetet och jag har kommit en bra bit på vägen men har en del kvar. Jag har några delar kvar på sydvästra Kina sedan har jag centrala Kina och södra Kina kvar att skriva om så det är en del kvar men jag kan nog göra det.


Bussen !!

Nu sitter man på bussen hem. Det är skönt att äntligen få åka hem och vila upp sig lite innan man ska upp och jobba imorgon igen. Om 2 dagar får man pengar också. Då blir det och handla ett korsstygn arbete på Emma's här i Skövde. Sen får vi se vad jag köper mer.

Värdet ute är helt sjukt, det snöar. Det har det gjort till och från sedan tjugo över elva. Jag vill inte ha mer snö nu. Jag vill ha sommar, värme och sol.


Slutat jobba !!

Nu har man slutat jobbet för idag och jag jobbade tio minuter längre än vad jag skulle göra men det gör inte så mycket jag hann med den bussen jag skulle med i alla fall. Och jag hinner även med den bussen jag ska med från resecentrum mot Tibro och Karlsborg.

När jag kommer hem blir det en dusch sedan ska jag spela lite The Sims 2 och senare arbeta med mitt Kina arbete.


Trött !!

Idag är man hur trött som helst fast man har sovit hela natten. Kanske jobba jag för mycket på mitt Kina arbete igår men men det måste bli klart någon gång. Ska jobba med det idag också när jag kommer hem. Det är alltid något att göra på dagarna efter jobbet eftersom jag jobbar bara 4 timmar varje dag så blir det mycket tid över. På fredag blir det förhoppningsvis bowling om inte alla banor är upptagna men det får vi se när vi kommer dit annars får jag och min kontaktperson hitta på något annat att göra.

Idag ska man städa akvarierna, slamsuga dem och sen torka rutorna. Sen får vi se vad som behövs göras på de andra ställena jag ska fixa.


Slutat för dagen !!

Nu har man slutat jobba för dagen och idag var jag klar med allt jag skulle göra innan min rast så efter rasten frågade jag Maria ( min chefs sambo som är delägare av butiken ) om det var okej att jag skrapade alger i akvarierna idag istället för på torsdag, i alla fall de som var som skitigast och hon sa att jag kunde det. Så nu innan jag slutade höll jag på med det.

Väl hemma ska jag nog sitta lite med mitt The Sims 2 och spela lite. Får se hur länge den kan köras eftersom min dator stänger av sig när den blir för varm. Sen får vi se vad jag gör.


Måndag !!

Då var det måndag igen och en ny arbetsvecka. För en gångs skull är jag något utvilad. Och när man kommer till stan ska man köpa cigg och en kopp varm choklad.

Igår satt jag och skrev på en berättelse jag håller på med och den blev ganska intensiv där ett tag hehe. Så kan det vara när man skriver.


Lördag !!

Dagen började med att man gick upp klockan åtta och jag läste " Den siste mohikanen" i ungefär en timme. Sen har man sett på TLC och tvättat. Nu går torktumlaren med den sista tvätten och jag sitter och skriver på mitt Kina arbete och lyssnar på Mix Megapol.

Jag kommer nog sitta en stund till med arbetet och senare blir det att äta lite mat och ikväll ska jag titta på film och äta lite tortillias chips med ostsmak. Mm gott.


Helg !!

Nu är det helg igen och jag ska inte göra så mycket. Det blir nog bara att skriva lite på Kina arbetet och kanske läsa vi får se. När jag kommer hem blir det en dusch och sen ska jag nog skriva lite.


Jobba igen !!

Nu är det dags att jobba igen och idag blir det att städa fågelburarna. Det är inte det roligaste jobbet att utföra men det måste göras det också. Helt klart. Det finns inget som sprider mer bakterier än fågelbajs. Så det måste vara rent. Och som ni kanske vet så skitar fåglar ner värre än vad smådjuren gör.


Snart läggdags !!

Ja snart går man och lägger sig för idag. Man ska ju upp klockan 05:30 imorron så då får man lägga sig i tid så man inte är allt för trött imorron men men det är ju bara halvdag i alla fall så det gör ju inte så mycket att man är trött kanske men jag vill helst vara utvilad när jag ska jobba.

Sen är det är så skönt att vara singel just nu. Jag tror att jag kommer att vara det ett tag nu men vi får väl se. Jag tänker inte gå tillbaka till David i alla fall. Han kommer nog inte ändra sig i alla fall så det är lika bra att det är slut mellan oss för all framtid.

God natt på er allihopa !!!


På väg hemåt igen !!

Nu har man slutat jobbet och ska hem igen. Vad ska man göra hemma sen då? Vet inte än. Antingen blir det att skriva en stund på Kina arbetet eller så blir det att spela Zelda vi får se.


Rast på jobbet !!

Nu har man rast på jobbet och man står utanför och rökar. Inte så hälsosamt men ändå. Är man rökare så är man. Idag har jag ätit Maxis salladsbar och det är ju så himla gott.


Upp till Maxi !!

Nu ska man åka upp till Maxi för att handla lite. Sen blir det att gå ner till jobbet vid cirka tjugo i nio.

Såg mitt ex men tittade ner när jag såg att han tittade. Jag vill inte ens knappt prata med honom.


Singel igen !!

Nu har man varit singel sedan i fredags och han ville fortfarande inte släppa mig. Jag fattar inte varför han inte förstår att jag inte vill vara med honom längre. Jag har slutar älska honom. Jag kan inte vara ihop med honom bara för att göra honom lycklig. Det funkar inte så.

Han vill att man ska bli tillsammans med honom igen på mina egna villkor men det funkar ju inte om jag inte älskar honom längre. Jag tror att jag inte har gjort det på ett tag nu men har inte vetat hur jag ska säga det på ett bra sätt till honom. Nu i fredags sa jag det.


Påskmiddag !!

Snart blir det påskmiddag med mamma, Lars, Emma, Malin, mormor och Sören. Det ska bli gott. Idag har man hjälpt mamma och Lars med förberedelserna och dukningen. Det blev himla bra.


Mat !!

Snart är det dags för mat och man är hungrig som en björn. Det blir köttfärssås och spagetti, mm gott.

Sen åker jag med tåget halv fem och kommer upp till Skövde halv sju. Sedan går bussen hem tjugo över sex.


Hos syrran !!

Ja nu är det sista dan jag är hos min lilla syster som man älskar mer än någonsin. Sen blir det att fira påsk hemma imorron med mamma, Lars, Emma och Malin.

Senare idag ska jag och syrran ner till centrum och titta lite. Jag behöver komma ut från denna lägenheten lite. Idag är det något varmare ute och då ska jag bara ha ett linne och en tjock tröja.


På tåget !!

Nu sitter man på tåget till Alingsås och har precis lämnat Falköping. Det ska bli kul att se syrran, Daniel och Gittan igen det var ett tag sedan nu som jag var nere hos dem.


På väg !!

Då var man på väg till rese för att sen ta tåget 12:32 till Alingsås och vara med min underbara syster Johanna. Ska bara köpa en dricka innan jag går på tåget.


Åka hem !!

Äntligen dags att åka hem. Det har varit en dag med smärta i vaden men det känns bättre nu än det gjorde imorse och även i natt.

Väl hemma blir det packning, äta och skriva lite på Kina arbetet. Det är bra att man får färdigt allt innan man åker istället för precis innan jag ska åka.


Olycksfågel !!

Ja man är lite av en olycksfågel. Först igår brände man sig på ugnen två gånger sen sträckte man vadmuskeln under natten så man inte kunde sova igen på ungefär två timmar. Snacka om otur man har eller.

Annars idag ska man städa fågelburar på jobbet och när man kommer hem ska man packa resväskan för att åka ner till syrran i Alingsås. Får se om jag hinner göra lite på Kina arbetet också innan man går och lägger sig.


På väg hem !!

Är på väg hem från stan och väl hemma blir det att sätta sig på altanen och börja med Kina arbetet. Det blåser i alla fall inte lika mycket som det gjorde igår. Det ska bli skönt. Lite mer värme nu på eftermiddagen än det var imorse.


Rast !!

Nu har man rast på jobbet i cirka tio minuter till och man har även ätit en himla god lunch. Lunchen bestod av en sallad från salladsbaren på Maxi, där kan man ju välja vad man vill ha så mitt blev pasta, tonfisk, kräftor och melon med mangocurry sås. Jättegott. Sen slutar man snart också. Idag slutar man klockan ett och det är skönt.

Väl hemma sen ska jag skriva lite på mitt Kina arbete och äta middag med mamma och Lars.


På väg in till stan !!

Nu var man på väg in till stan igen för att jobba. Men först ska man upp till Maxi och handla lite. Idag börjar man 09:00 så då får man passa på att handla innan man börjar jobba.

För en gångs skull blåser det inte starka vindar men det är fortfarande himla kallt. Vi får se om vädret blir något varmare snart. Jag vill ha sommar nu så man slipper ha på sig vantar och en tjock vinterjacka.


Äntligen åka hemåt !!

Nu är man på väg hem och det är skönt. När man kommer hem blir det att äta lite och sen skriva lite på mitt Kina arbete. Måste bli klar med det snart.


Kallt !!

Måste det vara så himla kallt ute, det blåser och är svinkallt. Jag vill att sommaren ska komma nu, jag vill att det ska bli varmt och skönt. Hatar kyla. Jag får väl flytta till typ Hawaii eller något där det är varmt året om. Jag vill bara bort från detta hemska väder.


Måndag !!

Då var det måndag igen och man ska jobba. Det blir inte många dagar denna veckan eftersom det är påsk till helgen. Så då jobbar jag bara till torsdag. Härligt.

Igår vilade jag upp mig efter lördagens plötsliga sjukdom och lagade även maten. Igår blev det korvstroganoff med pasta. Min egna speciella korvstroganoff. Den blev hur god som helst och det är bra eftersom jag gjorde den för första gången.


RSS 2.0