R.I.P Eva Johansson❤❤

En stor saknad finns nu denna dag då det är exakt 1 år sedan min älskade moster Eva gick bort i cancer. Kan inte fatta det har gått så lång tid. Det känns som om hon gick bort typ igår. Så det är en sorg i mitt hjärta denna dag och ändå klarade jag av att gå till mitt jobb på Plantagen. 

Hur kan saknaden vara så stor att man nästan känner sig tom? Jag hade kanske inte så mycket kontakt med henne under min uppväxt men hon är ändå min moster och jag älskar henne i alla fall. Du finns i mitt hjärta för evigt älskade moster ❤❤❤



Bild på min kusin Malin (den blonda) och min älskade moster Eva (den mörkhåriga)

Misslyckad !!!

Varför måste man alltid bli så arg att man kastar saker i golvet? Det vet jag inte men jag blev jävligt arg idag så jag kasta min Xbox kontroll så hårt i golvet att den gick sönder. Känner mig så misslyckad som människa att det gör ont i själen varje gång något händer. Vill ibland bara gå och dö. Så nu måste jag köpa mig en ny ( den 5:e i ordningen ) för att man är så jävla dum och slänger den i golvet. Jag får händanefter plasta in rummet med bubbelplast eller sätta madrasser runt väggar, saker och golv för att inget ska gå sönder. Bara det kunde gå som man ville på tv-spelet någon gång så man slipper bli arg.

RSS 2.0