Torsdag !!

Nu är det bara idag och imorgon kvar innan helgen börjar och man kan få sova ut. Jag har varit väldigt trött hela veckan och det känns inte bra. Jag vet inte vad det är men något är det i alla fall. Men men det går nog över snart.


Nu är det onsdag !!

Nu har halva veckan gått och det är skönt. Det är snart fredag och man kan sova ut. Jag kan inte fatta att jag fortfarande är trött fast jag sovit hela natten. Jag vill bara gå och lägga mig igen men det går inte eftersom jag ska till jobbet.


Lunch !!

Står utanför jobbet och rökar nu efter att ha ätit lite lunch som jag köpte på Maxi. Vädret är hemskt och kyligt. Var tog det varma vädret vägen? Jag vill ha det tillbaka.


Jobba !!

Nu ska man jobba igen men börjar inte förrän 09:00 så chefen är inte här ännu. Men jag är lite tidig också.

Innan jag kom hit var jag på Maxi och handlade lunch, där hittade jag även en film jag inte sett på hur länge som helst. The Crow med Brandon Lee. Den köpte jag för endast 39 kronor. Det är ett bra pris på en film.


Tittar på film !!

Just nu sitter man och tittar på tv-serien Merlin med den supersnygga Bradley James som Arthur och Colin Morgan som trollkarlen Merlin. Jag har nog sett den hundra gånger men kan fortfarande inte sluta titta.


Hemma !!

Nu sitter man hemma och har precis gjort lite på mitt Thailandarbete. Snart kommer mamma och Lars hem och då vankas det mat. Ska höra om jag kam hjälpa dem med maten eller om de säger att de inte behöver hjälp.

För dem som inte har sett på tv eller lyssnat på radio kan jag meddela att Loreen vann Eurovision i lördags med sin låt Euphoria. Så nu är frågan om var finalen av Eurovision nästa år ska hållas. Jag hoppas på Göteborg för då skulle jag kunna åka dit och titta utan att det blir för dyrt. Har aldrig var på Eurovision eller ens den svenska melodifestivalen.


Kär !!

Kan man bli kär i någon som man aldrig har träffat? Ja det kan man. Jag är det i alla fall. Träffade denna killen på kamrat.nu och har snackat med honom sedan igår och är redan kär. Helt underbart kär. Han heter Fredrik och är 30 år från Stockholm. Jag tror vi skicka 50 eller mer sms till varandra bara igår.


Rast !!

Har rast på jobbet och det är ett vackert och härligt väder. Jag älskar verkligen sommaren, den är så härlig. Med dofter av nyklippt gräs och vackra blommor.

När man kommer hem blir det att sitta på altanen och läsa bok i värmen. Det ska bli skönt. Just nu håller jag på med andra delen av Nora Roberts bröllopsserie som handlar om fyra bästisar som driver en bröllopsargentur tillsammans och man får följa deras liv i både arbete och privat. Himla bra bok och jag rekommenderar att man ska läsa den serien.


Hemåt !!

Nu är man äntligen på väg hemåt och det har varit en rätt bra dag. Som jag nämnde förut var jag uppe på berget och gick idag, vi gick 5 km och det var skönt men himla varmt eftersom vi hade solen på oss hela tiden. Sedan åkte vi ner till Prima för att äta, där kom även min chef förbi för att hämta mat.

Jag gick senare till Glitter för att lämna tillbaka saken jag köpte igår och fick inte lämna tillbaka den. Det ska man ha rätt till även om den är prövad.


Till jobbet !!

Nu ska man till jobbet igen men tur som var är det onsdag så det är inte många dagar kvar till helgen. Sedan i söndags har det varit en del att göra så det känns som om jag inte haft tid att skriva. Men nu har jag lite tid.

Idag blir det att gå på berget med Josefine och sedan ska jag ner till Glitter för att lämna tillbaka en sak jag köpte där igår. Får se om de vill ha den tillbaka. Sedan blir det mat och sedan ska jag åka hem och göra lite saker där, vet inte vad dock. Får se.


Ute på resa !!

Nu sitter är man i Åsle. Där ska vi fika och titta på lite saker. En bra söndags utflykt. Hur kul som helst.


Hjälpt mamma hemma !!

Ja nu har man både hjälpt mamma med att putsa några fönster till, lagat mat och sedan har jag sytt på mitt korsstygnsarbete en stund. Senare ikväll blir det nog film. Tittade inte klart på alla filmer igår. Skalet får jag ta kort på vid ett senare tillfälle och lägga upp för den vill inte riktigt ladda upp den just nu....


Dags för natten !!

Just nu sitter man ute och tar sista ciggen för idag. Sedan blir det att gå till badrummet för att borsta tänderna och gå på toa innan man hoppar i säng. Det har varit en ganska trevlig dag och en trevlig kväll för den delen.

Mamma var nere i Ullared och shoppade lite. Jag fick underkläder, ett nattlinne och ett nytt skal till min iPhone 4 som var jättefint. Det sitter på nu. Ni får se en bild av den imorgon bitti.

God natt på er alla där ute !!


Filmkväll !!

Jag och syrran sitter nu och tittar på film. Just nu tittar vi på En prinsessas dagbok 2 och sen blir det Projekt prinsessa, Ace Ventura 1-2 och Månprinsessan. Himla bra filmer tycker jag.


Hemma efter en dag på stan !!

Nu sitter jag med syrran och röker på altanen. Vi har varit i stan en stund och handlat. Vi handlade lite godis och även en present till morsdag. Snart måste jag lägga in glassen i frysen så det inte smälter.....


På väg till kalas !!

Nu sitter jag i bilen på väg till Julietts kalas men först ska vi till mammas jobb och lämna lite saker som hennes vikare ska ha imorron. Sedan bär det av till resecentrum för att plocka upp min underbara syrra Johanna som kommer upp på besök i helgen.


Städar !!

Nu står man och hjälper mamma att putsa fönster hemma. Det är ett stort jobb eftersom vi har många fönster...


Läggdags !!

Ja nu blir det läggdags om en stund, ska bara röka klart ciggen och gå på toa sen blir det sängen. Är hur trött som helst men det kan bero på att jag varit uppe sedan 05:30 imorse och att jag suttit och läst i typ två timmar.


Så nu säger jag god natt så hörs vi !!


Hemåt !!

Det var roligt att träffa Jessica och hennes kille idag igen och vi hade kul och pratade om allt möjligt. Men det ska också bli skönt att komma hem och bara ta det lugnt och läsa en bok. Jag ska ta och höra med mamma också hur det var med utflykten på söndag så jag kan ringa syrran sedan. Hoppas bara att syrran kan komma upp imorgon. Det hoppas jag i alla fall. Men vem vet hon kanske måste åka hem tidigt på söndag i så fall. Vi får se hur det blir.


Slutat för denna veckan !!

Nu har jag äntligen slutat jobba för denna veckan och det är skönt. Snart ska man träffa Jessica för att gå och fika på Rådhuset. Men först ska jag ta bussen ner till stan.

Väder.. Ja det är soligt och knappt inga moln på himmelen. Det går inte att vara sur när vädret är så fint och man har lång ledighet. Varför ska man vara sur för det? Den enda gången jag kan bli sur är när det regnar och är så molnigt att solen inte ens tittar fram. Jag älskar sommar, sol och värme.


Fortfarande lite kyligt !!

Det är fortfarande lite kyligt på morgonen så det blev en kopp varm choklad och en cigg. Det är alltid gött på morgonen.


Sista arbetsdagen !!

Nu är det äntligen sista arbetsdagen för denna veckan och det ska bli skönt med lite ledighet. Vill bara sova känns det som. Jag är hur trött som helst men det går över.

Senare idag ska jag träffa Jessica igen och ta en fika på Rådhuset. Det ska bli roligt, jag gör inte mycket sådant nu för tiden.


Träffade en kompis !!

När jag var nere på stan och skulle köpa Julietts present träffade jag på Jesscia en kompis jag haft ganska länge. Det var ett tag sedan jag såg henne nu. Vi ska ses imorgon igen och ta en fika, ska bara höra med mamma om jag kan låna en hundring av henne så att Jessica slipper betala fikat för mig. Det vore lite pinsamt men säger mamma nej så får det bli så i alla fall. Det får jag acceptera. Hon är ju inte gjord av pengar min mor. Men jag frågar inte så ofta om pengar heller så hon kanske ger mig det i alla fall.

Nu ska jag dock hemåt och äta lite mat, är hungrig som en gnu. Hoppas de är hemma och har lagat något när jag kommer hem.


God morgon !!

Nu är det jobbdag igen och jag börjar 09:00 som vanligt på tisdagar. Sitter och väntar på bussen in till stan. Man är lite trött men det får gå.

Efter jobbet ska man till Ur och Penn för att köpa en present till Juliett ( min kusins fosterbarn ) som fyller 11 år på torsdag.


Slutat för dagen !!

Nu står man och väntar på bussen ner till resecentrum för att sedan ta bussen hem. Måndagar är så sega tycker jag. Det går för långsamt. Segt med andra ord.


På bussen in till stan !!

Nu sitter man på bussen till stan. Det är dags att jobba snart och då får man vara i tid. Jag börjar åtta idag och slutar tolv så det är gött. Medan jag väntar på bussen upp till jobbet ska jag först ta en kopp varmchoklad på pressbyrån och en cigg. Det bästa som finns när man är lite trött på morgonen.


God morgon !!

Ja nu är det dags att åka och jobba igen och man är hur trött som helst men det är nog ganska vanligt efter helgen.


Sova !!

Nu har jag inte skrivit på två dagar men det får gå. Ibland under helgen gör man så mycket annat att man glömmer av att skriva i bloggen.

Strax blir det dock att lägga sig för natten och upp tidigt imorgon för att jobba. Tur är ju att det blir en långhelg, är ledig både torsdag och fredag plus lördag och söndag så det ska bli skönt.


På väg till arenan !!!

Nu sitter man och väntar på bussen till arenan och för en stund tittade solen fram men nu är sen bakom moln igen. Det har i alla fall slutat regna. Skönt för jag vill inte känna mig som en dränkt katt.


Rast på jobbet !!!

Nu har man äntligen lite rast på jobbet och det är skönt men jag har bara en kvart idag eftersom jag gick över tiden på djurrummet. Det tar lite länge tid än man tror att putsa rutor.

Efter jobbet blir det att åka till Arena Skövde och simma lite sen går vi nog och äter lite mat. Det ska bli skönt. Men det känns som om jag redan har duschat och badat efter regnet imorse.


Regn !!!

Jag hatar det här vädret, regn. Jag är redan supervåt efter att ha cyklat i spöregn. Det är inte så roligt att gå i en hel dag nästan. Tur att man ska byta om till arbetskläder när man kommer till jobbet.


God morgon på er alla !!

Ännu en dag att jobba på men nu är det ju fredag och helgen börjar så det är skönt att kunna vila upp sig då. Är lite trött nu på morgonen, har inte sovit så bra i natt. Jag vet inte varför men så är det. Man kan ha sådana nätter då man inte sover så bra men jag får ta igen det i natt sen.


God natt !!

Ligger i sängen och ska snart sova. Ska upp tidigt som vanligt men tur som var är det ju fredag imorgon. Sista arbetsdagen för denna veckan och nästa vecka blir man ledig två dagar istället för en, det hoppas jag i alla fall. Ska höra med chefen om jag kan ta ut en semesterdag på fredag nästa vecka. Får se vad han säger. Jag kanske måste jobba den dagen i alla fall.


In till stan !!

Nu är man på väg in till stan igen och ska jobba igen. Idag slutar man 13:00 och sedan ska man hem och packa badkläder eftersom jag ska åka och simma imorgon med min kontaktperson Josefine.


På väg hem !!

Nu är man på väg hem från stan och när man kommer hem ska man ta en varm dusch och sedan blir det att äta lite på Ben and Jerry's glass. Det ska bli gott. Efter det blir det att fortsätta på korsstygnsarbetet, är klar med en fjärdedel snart.


Läsa lite !!

Nu ska jag sätta mig och läsa lite. Just nu läser jag Eld av Mats Strandberg och Sara Bergmark Elfgren. Det är andra delen av boken Cirkeln, den som har läst den första delen borde få veta att andra delen nu finns att köpa i butik. Den kom ut den 26 april.


Hatar folk som är elaka !!

Jag hatar folk som är elaka mot andra för att de mår dåligt själva eller har dåligt självförtroende. Jag fattar inte varför det ska vara bra för. Varför inte bättra sina liv på ett annat sätt än att trycka ner andra? Jag har själv blivit utsatt för sådant och det är inte kul att känna sig otrygg i sitt eget liv, så otrygg att man bara vill dö. Nu har det hänt en vän till mig och jag tänker hjälpa henne med alla medel jag kan. Jag vill inte att hon ska känna att ingen bryr sig för det är så att jag bryr mig. Jag älskar henne så mycket att jag inte vill förlora en bra, vänlig, omtänksam och rolig tjej för att folk inte vet hur de ska bete sig.


Lunch !!

Nu blir det äntligen lunch och jag ska ära den vanliga salladen jag brukar köpa på Maxi, mm gott. Nu ska jag käka.


Cirka 25 minuter tidig !!

Jaha nu är man cirka 25 minuter tidig till jobbet så nu får man sitta här och vänta men men det gör inget jag har ju alltid en bok att läsa eller bloggen att skriva i under tiden jag väntar. Sånt är livet ibland.

Väder idag, solsken och en aning kyligt så jag har på mig min stora klumpiga vinterjacka på. Men den får jag snart hänga in på vinden och ta en annan tunnare jacka på mig. Sedan är det ju snart juni så det kanske inte behövs.


God morgon !!

God morgon på er alla nu sitter man på bussen in till stan för att jobba igen men vad finns det att klaga över, jag jobbar ju bara fyra timmar och sen har jag hela dagen på mig att göra vad jag vill. Men innan jag börjar jobba ska man upp till Maxi och handla lite. Det blir att köpa lite lunch och sedan lite godis. Jag vet, det är inte lördag än men ändå. Jag är värsta godisgrisen.


Ätit igen !!

För en stund sedan åt man igen och det blev biffstroganoff och ris, mm gott. Speciellt med championer i. Nu ska man bara fylla på vattenflaskan och gå upp och titta på film.


På bussen hem !!

Sitter nu på bussen hem men har varit uppe i stan innan och köpt en ny penna för 49 kronor. Lite dyrt men den har något speciellt, den kan sudda ut bläcket om man har skrivit fel, vilket jag behöver eftersom jag skriver fel jämt.

Så när man kommer hem blir det att skriva på mitt nya projekt, Thailand.


Slutat för dan !!

Nu har man slutat jobba för idag och man sitter och väntar på bussen ner till resecentrum som alltid är sen nu för tiden. Men jag antar att det är så nu när man betalar med kort på bussen.


Rast !!

Mm, rast. Det är skönt att få sitta ner en stund och bara vila fötterna och äta en bit mat. Idag åt jag stuvade makaroner med falukorv till lunch. Det är himla gott. Nu sitter jag dock och rökar en cigg utanför. Det är också gott efter man har ätit.


Jobbet !!

Nu står jag utanför jobbet och väntar på chefen eftersom jag inte har nyckel måste jag vänta på honom. Jag längtar efter djuren lite grann nu efter helgen. Det är dem jag saknar mest när jag är ledig. Det känns som om djuren förstår mig mer än vad mina vänner och familj gör. Det känns bra att komma till djuren för det. Sen är jag inte så himla social, det är en symtom på den diagnosen jag har. Det kan kännas jobbigt ibland för jag vill träffa folk och umgås men när jag är med dem känns det som om allt jag säger blir fel.


En varm choklad och en cigg !!

Det godaste som finns är när man kan ta en kopp varm choklad och en cigg så här på morgonen. Och det är just vad jag gör, sitter här på rese med en cigg och en varm choklad.


Jobbvecka igen !!

Ja nu är det en ny jobbvecka och man ska städa hos djuren nu på morgonen. Idag är det kyligt men klart.

Efter jobbet blir det biblan och sedan en bokaffär. Måste köpa en ny penna till nästa projekt jag ska skriva.


God natt !!

Ja nu går man och lägger sig för idag. Man ska ju upp och jobba imorgon igen. Gud vad helgerna går fort, man hinner knappt vila upp sig innan man ska börja jobba igen. Jaja men sånt är livet.

Idag gjorde jag även färdigt mitt Kina arbete så imorgon blir det att lämna tillbaka boken om Kina på biblan direkt efter jobbet. Sedan ska jag kanske köpa mig en ny penna eftersom den jag har håller på att ge med sig.


Kan man gilla någon man aldrig träffat?

Kan det vara så att man har sett en kille en gång på tv eller film och man blir kär direkt? Jo jag tror man kan det, i alla fall bli så typiskt kändiskär som man kan bli. Jag gillar för tillfället en kille/kändis vid namn Dillon Casey. Han är otroligt snygg och jag vet inte vad som drog mig till just honom men han är typ den enda jag kan tänka på för tillfället.

Det finns så många snygga kändisar att man inte kan gilla en och samma en längre tid. Jag hittar snart en ny kändis att bli lite småkär i, det skulle inte förvåna mig. Jag har alltid tyckt om att bli kär i kändisar och deras rollkaraktärer.


Jobba och helg !!

Nu ska man jobba igen men tur som var är det sista dagen på veckan sen kan man vila upp sig igen. Jag kommer nog för det mesta sitta med Kina arbetet. Är snart klar med den, har bara södra Kina kvar nu så det är inte mycket att göra. Jag har snart hållit på med den ett år så det tar ett tag innan det blir helt färdigt när man skriver om sådant.


Sitter utanför jobbet !!

Nu sitter man utanför jobbet efter att man har cyklat 1 mil in till stan. Det är ganska jobbigt den första gången på cyklingssäsongen men det blir lättare senare. Jag är dödstrött men det är en bra motion.

Tur som var hade man med sig vatten i en stor flaska så man inte törstar ihjäl på vägen in.


RSS 2.0