Hemma och varit och badat !!!

Ja idag är man hemma från jobbet och det är skönt. Jag mådde inte så bra och det har hjälpt lite med att bada men inte mycket. Har varit och badat med moster Åsa igen och sitter nu och äter glass på kiosken i Simsjön, Skövde. Det är trevligt att kunna komma ut fast man är lite sjuk.

Åka och bada !!!

Sitter och väntar på min moster Åsa, hennes fästman Vesa och hans son Alex ska hämta mig för att åka och bada. Det ska bli skönt och jag kommer ut en dag till ifrån lägenheten. Va uppe till klockan två i natt så man är lite trött efter bara ha sovit i 6 timmar men det blir det ändring på när jag får i mig lite kaffe.

Sitter och väntar på syrran !!!

Man är röksugen som fan och man får vänta ca 2 timmar till innan man får en enda cigg eftersom jag sitter och väntar på syrran. Det är hon som har ciggpacketet jag ska få. Så man var tvungen att sitta och vänta på att hon ska först sluta jobba för att hon åkte till Habo imorse och kunde inte lämna av ciggendå och sedan på att hon ska kunna komma till Skövde i från Hjo där hon hade en kund idag....Fan jag vill bara ha en cigg just nu. Fick dock en cigg för en stund sedan men det var en liten en.
 
Annars idag har det varit ganska jobbigt att jobba och sådant när man inte har haft någon cigg att röka och sådär. Har känt mig både tung i huvudet och väldigt trött. Det är himla jobbigt att vara rökare och sedan inte ha några cigg överhuvudtaget. På jobbet blev jag färdig med arbetet typ fem minuter innan jag egentligen ska sluta men jag fick gå hem i alla fall. Det känns bra att man kan få göra det. Men ändå känns det förjävligt att allt ska bråka och irritera en hela tiden bara för att man är röksugen eller något annat. 

På väg till mormor !!!

Nu är man på väg ut till kära mormor och ska fira hennes födelsedag. Det ska bli serverat avokadosallad och det ska bli såå himla gott. Grattis kära mormor på din 73 årsdag...

Sedan är det vädret. Nu åskar det och håller på bakom oss. Jag hatar åska. Det är inte så roligt....

Äta lite !!!

Ja nu blir det att äta lite vindruvor och titta på Förhäxad. Vindruvor är ganska gott och jag har varit lite slarvig med maten det senaste. Jag gillar inte att äta något riktigt när det är varmt vilket inte är så bra.

Med tanke på värme så är det äntligen soligt och en aning varmt. Det är skönt så man ska inte klaga. Men ibland blir det bara jobbigt att det är för varmt.




RSS 2.0