Söndag och läggdags !!!

Ja då har söndagen kommit och gått. Vaknade vid halv nio imorse och fick påhälsning av Becca på morgonen. Hon var tvungen att låna toan för syrran hade ockuperat toan hos henne. Sedan var jag uppe hos dem en stund innan vi gick ner på stan. Jag fick tag på Telenor också så jag kunde byta datum på autogirot jag har för mobilen. Som förut var den 15:e varje månad till nu den 20:e varje månad då jag får pengar den 18:e. Det blir lite lättare så. Jag köpte även fyra ljusluktor för 30 kr och en ny slev eller vad det nu kallas att kunna dela köttfärsen med. Plus att jag var och köpte lite mat och sådant på Willys. Vi släppte även av Becca vid tåget. Sedan har man suttit och läst ur Om jag kunde drömma resten av dagen. Så nu är jag helt slut och ska ta och gå till sängs. GOD NATT ALLIHOPA !!!

Lördag !!!

Jaha då var det lördag och jag har äntligen fått svar ifrån Fredric. Han är ju för go. Kom också på att efter vi varit och handlat igår jag, syrran och Becca så hade jag inte köpt mig någon mjölk. Får dricka kaffe uppe hos syrran sen då. Har ju fil jag kan ta till flingorna.

Trött och utsliten !!!

Nu kämmer man sig både trött och utsliten efter en dag med både jobb och hjälpa syrran med hennes lägenhet. Är lite avis på henne för den är jävligt fin. Sanna hängde med och hjälpte till idag också så det var kul. Ville skicka ett sms till Fredric och höra om han ville komma upp till Matfestivalen men Sanna sa att han troligtvis inte hade de pengarna att komma hit på. Jag får väl vänta en stund till på att träffa honom igen. Längtar så efter att hålla om honom igen. Nä nu blir det sängen och får drömma om honom istället.

Fredag !!!

Äntligen är det fredag och man får snart helg vilket ska bli skönt. Sitter nu ute och tar första ciggen, som vanligt tänker jag på Fredric. Man undrar om han ska komma upp till Matfestivalen eller om han blir hemma i Kungälv. Jag skulle vilja att han kom upp hit men man vet aldrig.

Idag ska man dock hjälpa syrran med lägenheten direkt när man kommer hem. Ska bara byta om först. Och så kommer ju hennes kompis Rebecca upp idag också.

Saknar Fredric !!!

Ligger och saknar Fredric som vanligt även om jag bara har känt honom en vecka snart så vill jag bara ha honom hos mig. Det gör nästan ont att tänka på honom eftersom jag bara vill hålla om honom och känna hans doft. Ha honom liggande vid min sida. Att man kan känna så här för en person och inte ens veta vad man ska skriva och sånt till honom på Facebook eller ens i ett sms. Har fått hans nummer av Sanna och vad ska jag göra. Skulle jag ens våga att skriva att jag tänker på honom hela tiden. Att han finns där i mina drömmar.

God natt !!!

Strax blir det att gå och lägga sig och sova, det ska bli skönt. Men först ska man röka sista ciggen, borsta tänderna och pinka. Som alltid innan sängdags. Imorgon är man ledig från jobbet då jag ska iväg till KSS igen men den här gången till en diabetessköterska. Får se vad de säger där. I värsta fall får jag börja med insulinsprutor.

Äntligen vågade jag !!!

Igår vågade jag äntligen skriva något till Fredric på Facebook och är lite nervös för vad han ska skriva tillbaka. Det går väl bra hoppas jag. Det finns inget som är svårare än att prata med någon man gillar. Jag blir ofta nervös för det. Vet inte vad jag ska säga men jag skrev i alla fall att jag såg fram emot att se honom igen.


Hemma !!!

Är hemma igen efter en arbetsdag och det är skönt men nu när jag kommer in ska jag ta disken och lyssna på musik. Sedan blir det att sticka klart lappen till filten jag höll på med imorse och sen blir det att sy ihop bitarna.

God morgon !!!

Har precis vaknat och sitter nu ute och tar första ciggen. Tänker på det som Sanna sa igår. Hon ringde mig och berättade att hon sagt till Fredric vad hans mamma sagt till mig på bröllopet och jag fick då veta att han blev rasande. Han sa till Sanna att hans mamma inte hade rätt att lägga sig i om han ville flytta från Kungälv om det blir något mellan oss två. Vilket jag hoppas det blir för jag älskar honom. Sedan pratade jag med en annan kompis som jag inte pratat med på flera år eftersom hon flyttade till Norrköping. Det var kul att få prata med henne.

Måndag igen !!!

Nu är det måndag igen och jag tänker fortfarande på Fredric. Hur kan man känna så här och ändå vara rädd att kontakta och skriva till honom på Facebook. Jag är väl rädd att han inte känner som jag och det är jag verkligen. Jag vill bara ha honom här, jag vill kunna kyssa honom och allt annat. Han har blivit mitt liv och jag kan inte sluta tänka på hur det kändes att hålla om honom när vi dansade eller känna hans doft. Jag vet det är knasigt men det är så jag känner.

Snart blir det också att börja jobba ska bara byta om och sedan är det bara att hugga in.

Kär !!!

Bröllopet var helt underbart igår och jag var nära att börja gråta så lycklig var jag för dem. Där träffade jag också den mest underbara kille i världen. Han heter Fredric och jag kunde inte sluta att darra på hela natten, är fortfarande darrig så fort jag tänker på honom. Vi dansade en gång och det verkar som om både jag och han är fast. Enligt Sanna är han det. Och jag kunde nästan känna det när vi stod på dansgolvet och jag kan verklogen inte sluta tänka på det utan att pulsen går upp. Har aldrig känt så här för en kille förut.

Vaken och redo !!!

Ja då har man precis vaknat och står ute och rökar första ciggen. Vid 10 kommer min kompis Sannas mamma och hämtar mig. Det är dags för bröllop. Det är roligt att de ska gifta sig. Så nu är man nästan färdig ska bara äta frukost och packa lite till sedan är jag klar. Ska ner på Willys också och köpa ett kort med kuvert innan. Sedan ska man hjälpa till lite grann och göra i ordning för ikväll.

Läggdags !!!

Snart blir det dags att gå till sängs och sova gott men först blir det en cigg och toabesök. Sedan jag kom hem vid 12:30 typ har jag suttit och spelat Assassins Creed och för cirka 1,5 timme sedan sätte jag på en film. Det har varit min dag, skulle ha träffat Rose-Marie men det blev inte så sen. Så nu är man ganska trött. Det ska bli skönt att gå och lägga sig om en liten stund.

Härlig morgon !!!

Vaknar till en härlig morgon med lite sol, några moln och blåa partier. Hoppas det bara håller i sig hela dagen. Det gick helt okej på KSS igår och efteråt åkte vi och åt på Prima där jag käkade sallad. Vi tog även en tripp till Team Sportia och köpte ett regnställ till mig. Det behöver jag eftersom jag inte har råd att betala bussen varje dag. Kommer skaffa busskort till vintern dock men inte nu.

Sedan är det härligt att det är helg snart och idag ska jag träffa min kompis Rose-Marie. Det blir nog efter 4 tiden för hon jobbar. Då hinner jag hem och byta om och sånt innan.

KSS !!!

Nu sitter man och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Sedan bär det iväg till KSS. Det ska bli skönt att få det där läkarutlåtandet så jag kan få mina pengar senare.

Efter det ska det tvättas kläder och jag ska se om jag kommer någon vart på Assassins Creed. Blev tokig igår när det inte funkade att hoppa från ett ställe till ett annat. Hoppas det går idag bara för jag kan inte dö hur många gånger som helst på skiten.

Torsdag !!!

Äntligen är det torsdag och helgen närmar sig. Vakna till en ganska fin morgon vilket är bättre än vad det har varit i veckan. Det blir att ta bussen till jobbet idag också dock eftersom min mor ska hämta mig efteråt. Sedan ska vi till KSS och träffa läkare så jag kan få pengar av försäkringskassan. Det är tråkigt att det ska behövas göras om varje år men de tror nog att man ska bli bättre men det kommer jag aldrig att bli. Jag har ju autism och det går aldrig bort.

Åska !!!

Vaknar till åska nu på morgonen. Inte det roligaste för jag hatar det. Jag tycker det är otäckt. Så det blir väl att ta bussen igen precis som igår. Det är typiskt att man inte ens kan få cykla till jobbet men vi får väl se hur det är när det är dags för mig att gå hemifrån.

Bowla !!!

Dags för bowling igen och det ska bli kul faktiskt. Har bara bowlat en gång under sommaren. Älskar det och tänker fortsätta med det hela livet. Undrar bara hur det ska gå idag.

Regnar gör det fortfarande också. Fan hatar skiten. Man blir bara blöt. Fick ta bussen till jobbet imorse för att det regna så mycket.

Regn !!!

Ja då vaknar man till en dag med regn igen. När ska det ta slut. Jag vill ha sol och värme men nä då det ska ju regna som vanligt. Typiskt Sverige. Hatar regn.

Igår var man på vårdcentralen igen och mitt blodsocker låg inte bra men jag hade gått ner till 92,5 kg vilket är bra. Totalt har jag gått ner 21 kg helt på egen hand. Det är så jäkla bra och jag är stolt över mig själv.

Måndag igen !!!

Ja då var det måndag igen och man ska jobba. Är trött som fan eftersom man vaknade klockan 02:40 i natt och mådde hur illa som helst och kunde knappt somna om. Helgen har varit bra då man gick på Cirkus Brazil Jack med syrran. Den var jättebra och jag tog både många kort och videos. Träffade även på min kusin och hennes familj där.


Äntligen fredag !!!

Nu är det äntligen fredag och min helg börjar om cirka 3 timmar. Det ska bli skönt att få sova ut och vila upp sig inför nästa veckas arbete. Jaja så är det. Idag blir det att även åka till banken så fort jag slutar och hämta ut ett årsbesked från förra året om jag ens kan göra det nu. Försäkringskassan skulle ha tänkt på det lite tidigare tycker jag men nä då det gör de inte. Tar allt i sista minuten. Det hatar jag.

Dags för städning !!!

Snart blir det städning på schemat tillsammans med personalen på boendet. Det blir dock inte mtcket att städa för jag gjorde det mesta igår. Nu är det bara badrum, disk och dammsugning kvar att göra. Ska börja diska strax.

Igår blev väldigt glad, jag hittade bhar för 50 kr styck och köpte tre, en utav dem var till och med från Fifty shades of Grey kollektionen och dem är dyra. Kostar i normala fall 350 kr. Sedan köpte jag ett par jeans för 150 kr och det var här jag blev ännu gladare. Förrut hade jag storlek 48 på byxor men nu fick jag på mig ett par 44or. Det är fan hur skönt som helst.

God morgon !!!

Vaknar till en fin och soligt morgon och är hungrig men får inte äta förrän efter 07:30 eftersom man måste till vårdcentralen och ta prover igen. Har inte ätit sedan 4-5 tiden igår men får köpa något efter provtagningen. Så jag får bita ihop och klara det.

Ont i munnen !!!

Idag har man så jädra ont i munnen efter ha varit hos tandhygenisten igår. Men men vad ska man göra. Fick bara borsta mina tänder lite fösiktigare imorse än tidigare annars gick det bra. Ont har man säkert inte så länge till.

Igår blev jag även klar med alla lappar jag stickat till filten så nu är det färdig sytt. Nu har jag börjat med nya lappar och sedan är det bara att sy på dem också. Det är himla roligt att sticka och har blivit så himla beroende av det. Jag stickar så fort jag får chansen till det, vilket är från typ 12:30 tills jag går och lägger mig.

Måndag !!!

Ja då var det måndag igen och man ska jobba. Det har varit en helt okej helg. Man har tittat på film, skrivit på datorn och stickat. Har även börjat sy ihop de bitarna jag stickat som senare ska bli en filt. Jag är ganska nöjd med det jag redan har lyckats sätta ihop. Den är redan stor men jag har lite kvar till att göra på den innan den är helt klar. Igår kom även syrran, mamma och min styvpappa Lars på besök en liten stund. Syrran stannade kvar tills imorse.

Och imorse vaknade man även till regnväder, typiskt. Hatar regn men vad kan man göra. Naturen har sin lilla gång. Tur nog var det uppehåll när jag cyklade till jobbet fram till jag var vid Arla mejeriet i Skövde, då kom regnet tillbaka och man blev lite blöt men inte så farligt. Det värsta kom när jag var framme vid jobbet och stod under tak.

Godmorgon världen !!!

Ännu en dag med arbete innan det blir helg men önskar att det var helg redan nu. Det skulle vara skönt. Fick ont i magen igår igen men det är bättre nu. Jag vet inte om det är för att jag ätit för mycket eller om det är för att maten jag åt var konstig. Jaja det märker vi om det skulle vara maten men det tror jag inte.

Äntligen hemma igen !!!

Äntligen hemma igen efter tre arbetstimmar. Det kanske låter lite för många men för mig är det som en hel arbetsdag på 8 timmar. Så det är skönt att få komma hem och veta att man har 12 timmars frihet. Ja jag vet det låter dumt men så känns det. Min mor tycker att jag ska jobba fler timmar men jag vet inte om jag klarar det. Hon klarar knappt det själv så hur kan hon be mig göra det. Hon om någon borde förstå hur svårt det är att inte orka med.

P.I.P Tore Johansson !!!

Idag den 6/8 är det 20 år sedan min kära morfar dog. Jag saknar honom som fan. Han var den härligaste morfar man kunde ha. Även om jag bara car 6 år när han dog kommer man ihåg lite utav honom och man saknar honom. Man undrar ju hur han skulle vara idag om han fortfarande var i livet. Skulle han vara samma person idag som han var då. SAKNAR DIG MORFAR OCH ÄLSKAR DIG <3

Jobba !!!

Ja nu står man här utanför jobbet och väntar på att få bli insläppt. Plus att man har en sån jädrans huvudvärk. Jag fattar inte att jag kan ha så ont i huvudet. Hoppas det släpper snart. Tog en värktablett innan jag cykla hemifrån. Jag vill inte bli sjuk igen. Var sjuk förra veckan med magen. Kan inte bli sjuk igen. Vad är det för fel på min kropp alltså. Jag har i för sig diabetes och autism men det ska inte behöva påverka kroppen så himla mycket.

Kan det vara en biverkning av boken jag håller på med. Den blev ganska känslosam igår som fick tårarna att börja rinna som en störtflod. Ja jag vet det är barnsligt men jag har en tendens att leva mig in i karaktärernas värld och det känns ibland som om jag är där med dem. Just nu håller jag på med en bok som heter Nattvägen och den är hur bra som helst men ändå ganska ledsam. Därför kom tårarna när jag läste den igår.




RSS 2.0