Åka hem från Alingsås

Ja nu sitter man på Alingsås tågstation och väntar på att tåget till Skövde ska komma. Nu har man varit här hela helgen och väntar bara på att få komma hem. Det ska bli så himla skönt. Just nu regnar det i Alingsås och det är lika tråkigt varje gång det regnar.Men vad skaman göra. 

Äntligen bra väder !!

Nu är det äntligen bra väder ute. Soligt men fortfarande en aning kallt men det blir säkert lite varmare i eftermiddag. Det hoppas jag i alla fall att det blir.

Idag blir det att först jobba fram till 12:00 och sedan åka hem och packa. Imorgon ska jag ner till Alingsås och vara med min lillasyster och hennes kille plus deras urgulliga hund. Det ska bli skönt att komma bort från Skövde lite.


Blåsigt och kallt !!

Ja nu är det både kallt och blåsigt ute. Jag tvivlar på att dagen kan bli finare men vad vet jag, jag är ju inte precis moder natur. Vi får väl se vad hon har planerat för dagen lite senare. Men nu på morgonen blir det i alla fall att köpa mig en stor varm choklad och sedan åka upp på Maxi och handla lite lunch innan jobbet.


God morgon !!

God morgon nu är det måndag igen och man ska börja jobba igen. Är trött som vanligt men det kanske beror på vädret. Jag hatar detta dåliga väder mer än något annat.

Igår tittade jag på Disneychannel på morgonen och såg filmen Lemonade Mouth och jag måste säga att låtarna var helgrymma. Älskade dem så vill ni lyssna på dem sök på Lemonade Mouth på Youtube. Där hittar ni alla låtar från filmen.


Väntar på bussen !!

Nu sitter man och väntar på bussen in till stan och man är både trött och sliten plus att man har ont i huvudet. Jag gillar inte det. Varför kan man inte vara normal någon gång? Jag känner att jag är en så misslyckad person som inte har allt som alla andra har. Det känns som om man är utanför var man än är.

Jag hatar att känna mig som om jag inte existerar för omvärlden. Som om jag inte finns.


God natt !!

Ja nu är det dags att sova igen och sedan gå upp och jobba imorgon. Jag har varit så trött i veckan att jag tror jag ska dö vissa dagar. Som idag har jag knappt kunnat hålla ögonen öppna så trött har jag varit. Det är inte så roligt som det verkar. Jag hatar att inte vara utvilad. Kanske jag känner mig piggare imorgon. Hoppas jag i alla fall.

Nu blir det läggdags. God natt på er !!


God morgon !!

Tisdag. En trög dag om ni frågar mig. Man är fortfarande trött fast man gick upp en halvtimme senare än igår. Det är väl något man får ta kan jag tänka mig. Nu på morgonen tittade jag på The Bachelor på TV11, jag älskar den serien.

Just nu står jag och väntar på bussen in till stan och sedan ska jag upp på Maxi och handla lite lunch. Efter det blir det att gå till jobbet.


Trött !!

Trött som bare den, gick upp klockan 05:00 imorse och kom inte i säng förrän klockan halv tolv i natt. Jag fattar inte att man kan få så svårt att somna vissa dagar. Hoppas jag kan sova lite bättre nu i natt istället.


Mycket arbete !!

Idag har det varit en massa arbete. Först jobbade jag från 08:00 till 12:00 på Arken Zoo i Skövde och sedan började jag ta hand om veden när jag kom hem. Det blev ungefär en och en halv timmes jobb med veden. Vi har ungefär 35 kvadratmeter ved som ska klyvas och stapla upp inne i skjulet innan hösten så det blir en massa jobb för mig i sommar.

Snart blir det läggdags. Har varit uppe sedan 05:30 så då är man ganska trött.


Jävla bussar !!

Jag hatar verkligen bussarna ibland. Nu var min buss som gick 13:37 försenad för att bussen hade krånglat som vanligt. De klarar inte mycket dessa bussar. Fattar inte varför de ska skaffa bussar som inte fungerar. Det är jobbigt och jag hatar det.


Slutat jobbet !!

Nu har man äntligen slutat jobba för idag och nu ska man bara hem och äta sedan blir det att gå ut och fixa med veden fram tills mamma och Lars kommer hem och kan hjälpa till.


Torsdag och snart helg !!

Äntligen torsdag och snart helg igen. Det ska bli skönt att få ha helgen ledigt. Men det blir nog att jag får hjälpa mamma och Lars med veden så den kommer in men det gör ju inget, lite luft och jobb har aldrig skadat någon.

Igår jobbade vi lite med veden och fick in ganska mycket jag och mamma. Sedan tog vi en paus och åkte till Karlsborg på marknad. Där fick jag ett jättefint armband av mamma. Den tar jag kort på en annan dag så ni får se den..


En fjärdedel klart !!

Nu är en fjärdedel av korsstygnsarbetet klart. Härligt. Men man har ju tre fjärdedelar kvar att göra. Det kommer ta ett tag innan det blir klart men det är det värt.


Good morning !!

Ja nu är det måndag igen och en fyra dagars jobbvecka. Det är ju våran nationaldag på onsdag så då är man ledig. Ska bli skönt men sen på torsdag är det tillbaka till arbetet igen.

Idag blir det inte mycket att göra. Efter jobbet ska jag bara till biblan och lämna bok och sedan blir det att åka hem och arbeta lite på korsstygnsarbetet.


Lägga sig !!

Äntligen läggdags, är trött och så ska man upp klockan 05:30 imorgon för att göra sig i ordning till jobbet. Imorgon blir det att lämna tillbaka Thailandboken jag lånat på biblan. Jag har inte så mycket tid till det arbetet just nu så jag får låta den vara ett tag nu.


RSS 2.0